Haberler

TEM Otoyolunda Katliam Gibi Kaza: 4 Ölü, 4 Yaralı

Güncelleme:

Adapazarı, Horozlu Mevki TEM Otoyolu'nda meydana gelen trafik kazasında İstanbul'dan Düzce'ye kız istemeye giden 4 kişi yaşamını yitirdi, 4 kişi de yaralandı.

TEM otoyolunun Sakarya- Akyazı arasındaki Horozlu mevkiinde tekeri patlayan kamyonet tipi aracın şarampole yuvarlanması sonucu meydana gelen kazada 4 kişi öldü, 4 kişi yaralandı. Aracın içinde bulunanların İstanbul'dan Düzce'ye kız istemeye giden aileler olduğu bildirildi.

ŞARAMPOLE DEVRİLDİ

Alınan bilgiye göre, TEM otoyolunda Ankara yönüne giden Caner Erdem idaresindeki 34 BT 7371 plakalı panelvan, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole devrildi.

4 KİŞİ HAYATA VEDA ETTİ

Kazada Emel ve Cansen Çalışkan ile Orhan ve Nesrin Oruç, olay yerinde hayatını kaybetti.

4 YARALI HASTANEYE KALDIRILDI

Yaralı sürücü, Ayşe Çalışkan ve Beyza Oruç Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine, Nevin Erdem Toyotasa Acil Yardım Hastanesine kaldırıldı.

4 KİŞİNİN CESEDİ MORGA KALDIRILDI

Kaza yerinde yaşamını yitiren 4 kişinin cesedi, incelemenin ardından Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna konuldu.





Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Caner Erdem İstanbul Akyazı Düzce Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (66)

ÜLKÜ OCAKLARINI KAPATMAYA DEVLETİN GÜCÜ YETMEZmobilWeb@haberler.com:

Tanrilar ruhlarini bagislasin insallah.

2
32
yanıtYanıtla
drhmobilWeb@haberler.com:

allah rahmet eylesin mekani cennet olsun hepsinin onlar benim ailemdi kiz istemeye değil aileler tanismaya gidiyordu cok iyi insanlardi yurekleri temiz insanlardi..

21
9
yanıtYanıtla
OkumuşMobil-IOS:

Bu kağıt gibi yırtılan arabaları üreten firmalar ne zaman hesap verecek?

25
3
yanıtYanıtla
dxxf:

böyle arabamı olur laa resmen kağıt gibi. . . ayrıca yavaş yavaş yavaşş. . kardeşim yavaş gitsen lastik patlayınca kurtulursun. . . . bunu her zaman söylüyorum bizim millet kendini bişey sanıyo arabaya oturunca yazık olmuş Allah rahmet eylesin

21
2
yanıtYanıtla
RamazanmobilWeb@haberler.com:

olay yerinde idim. Aracın arka Sağ lastik patlamış. Dengesini kaybeden ce büyük bir ağaç vardı . Taklalar atarak aracın üst tavanı ağaca vurdu araç i sarar ken araç içinde ki leri. Sıkışıp kaldı Ben Orda iken bir ablayı Ben ve arkadaşım la çıkardık. Camı da bir arkadaş kırdı öyle çıkardık. 14 yaşında ki. Kardeşim yerde yatıyor du. Şoförün suçu yok burda Ben öyle sanıyorum lastik bütünüyle paramparça olmuş telleri çıkmış di. Allah rahmet diliyorum yakınlarınin da sabır diliyorum. herşeyi canlı canlı görmek beni çok üzdü . Allahım oradan Sağ çıkanlarin da Geçmiş olsun. Herşey takdiri ilahi Allahın dir. Tekrar Allahtan sabır diliyorum başınız Sağol sun.

18
1
yanıtYanıtla
KIZIL SAKAL:

birazda hatayi kendimizde arayalim türkiyede arabasi olanlarin yüzde 95 i kendini formula1 sürücüsü zannediyor. yavas gidin türkiye yollari hizli gitmeye müsait degil.

16
0
yanıtYanıtla
..Mobil-IOS:

Ulan Sığır ülkücü (15.09) İslam inancında Allah birdir ve eşi benzeri yoktur. Sen şamanmısın ? Ne demek Tanrılar ruhlarını bağışlasın ? Allah hidayet versin

11
3
yanıtYanıtla
Murat boztarlamobilWeb@haberler.com:

Ne söylenir ne denilir bilmiyorum is arkadaşımdı duyduğum da şok oldum Emel kardeşim sanada annene de ablam ve enistenede allah rahmet eylesin mekaniniz cennet olsun geride kalanlar a sabir diliyorum Allah taksitini affettsin

13
1
yanıtYanıtla
Mehmet Kalyoncu Mobil-IOS:

Tanrılar diyen mahluklar yaşamak sizin için boş kavram size ihtiyaç yok gidin kendinizi asın.

6
7
yanıtYanıtla
AKREP KRALMobil-ANDROID:

Fiat Doblo ne olacak kağıt gibi araba ayrıca sürücülerimiz çok dikkatsiz araç kullanıyorlar herkeste bir hızlı gitme mantığı var sonuç acı ve gözyaşı maalesef...

11
2
yanıtYanıtla
Tüm 66 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title