Haberler

İstanbul'da Zincirleme Kaza: 1 Ölü, 10 Yaralı

Güncelleme:

TEM Otoyolu Silivri-Selimpaşa mevkiinde her iki istikamette de zincirleme kaza meydana geldi. Kazada 1 kişi yaşamını yitirdi, 10 kişi yaralandı.

Silivri'deki zincirleme trafik kazasında 1 kişi öldü, 10 kişi yaralandı. Kaza nedeniyle TEM Otoyolu, Silivri- Selimpaşa mevkisinde çift yönlü trafiğe kapanırken, kazaya karışan araçların kaldırılmasının ardından trafik akışı yeniden sağlanmaya başladı. İstanbul Valisi Vasip Şahin kazayla ilgili olarak, "TEM'deki kazada 18 araç birbirine girdi. 1 kişi hayatını kaybetti, 10 da yaralı var" açıklamasını yaptı.

1 KİŞİ SIKIŞTIĞI ARAÇTA YAŞAMINI YİTİRDİ

Alınan bilgiye göre, TEM kuzey yol Silivri-Selimpaşa gişeler mevkisinde 15'den fazla aracın karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Silivri, Çatalca ve Kumburgaz itfaiye ekiplerinin müdahale ettiği kazada, bir kişinin sıkıştığı araçta hayatını kaybettiği, 10 kişinin de yaralandığı belirtildi.

YOL YENİDEN TRAFİĞE AÇILDI

İtfaiye ekipleri tarafından hasarlı araçlardan çıkarılan yaralılar, bölgedeki hastanelere sevk edildi. Kaza nedeniyle TEM Otoyolu, Silivri-Selimpaşa mevkisinde çift yönlü trafiğe kapatılan yol, kazaya karışan araçların kaldırılmasından sonra yeniden trafiğe açıldı.

BİR KAZA HABERİ DE D-100'DEN

Öte yandan, D-100 Silivri-Selimpaşa bağlantı yolunda da trafik kazası dolayısıyla ulaşım sağlanamadığı öğrenildi.

İBB'DEN AÇIKLAMA

Kazayla ilgili İBB Trafik Kontrol Merkezi'nden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: TEM Tepekent – Edirne yönünde meydana gelen zincirleme trafik kazası nedeniyle tüm şeritler trafiğe kapatıldı. Kazaya müdahale ediliyor. Kaza bölgede çift yönlü yoğunluğa sebep olmaktadır.

ÇOK SAYIDA ARAÇ YOLDA KALDI

İstanbul'da etkili olan kar yağışı ve tipi nedeniyle oluşan buzlanma sonucu bazı araçlar yolda kaldı. Gece saatlerinde kar yağışının şiddetlenmesi üzerine beyaza bürünen yollarda kar lastiği olmayan bazı araçlar, sürücülerine zor anlar yaşattı. Çekmeköy -Sultanbeyli Otoyolu Paşaköy mevkiinde de yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle kayan araçlar yolda kaldı. İlerlemekte zorlanan ağır tonajlı TIR'lar da yolda durmak zorunda kaldı. Yoldaki buzlanma nedeniyle TIR sürücüleri araçlarını tekrar hareket ettirmekte zorlandı. Kar nedeniyle kayganlaşan yollarda kayan araçlar maddi hasarlı kazalara neden oldu.

BOLU DAĞI'NDA DA KAR ETKİLİ OLUYOR

Bolu Dağı'nın TEM Otoyolu ve D-100 Karayolu geçişlerinde kar yağışı aralıklarla etkili olurken, Karayolları ekipleri güzergahlarda kar küreme ve tuzlama çalışması yaptı. Bolu Dağı'nda yeşil alanlarda kar kalınlığı 40 santime ulaştı.

ANKARA'DA OTOBÜS DEVRİLDİ: 1 ÖLÜ, 27 YARALI

Ankara-Aksaray karayolunda yolcu otobüsünün buzlanma nedeniyle kontrolden çıkıp şarampole devrilmesi sonucu Suriye uyruklu 1 kişi öldü, 27 kişi yaralandı.

Kaza, bugün saat 05.30 sıralarında Ankara-Aksaray Karayolu'nun 112'nci kilometresinde meydana geldi. İstanbul'dan Adana'ya giden 42 yaşındaki Mehmet Karakuş yönetimindeki 34 GD 6202 plakalı yolcu otobüsü, iddiaya göre buzlanma nedeniyle kontrolden çıkıp şarampole devrildi. Kazada yolculardan Suriye uyruklu 20 yaşındaki Hüseyin Haşmen Sait olay yerinde öldü. Sürücü Karakuş ile birlikte 27 kişi yaralandı. Yaralılardan 4'ü Kulu, 2'si Aksaray, 7'si Şereflikoçhisar, 13'ü de Ankara'daki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Yaralıların çoğunun Suriye uyruklu olduğu belirtildi.

Yaralılardan bazılarının isimleri şunlar:

Kulu Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan Mehmet Sait Narin (24), İsa Uyuldur ((29), Abdül Muhsin (34), Mehmet Tokmak (29), Aksaray Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan Walid Azkordi (38) ve Fatma Seyko (18), Şereflikoçhisar Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan sürücü Mehmet Karakuş, Orhan Erdem, Metin Erdem, Salih Çimen, Ahmet Demirkan, Muammet Acem, Ahmet Sait ve Khaled Kıankan.

Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Selimpaşa İstanbul Silivri Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (18)

CAN DERSİMLİ:

ARAÇLARIN ARASINDA MAKAS ATAN ZENGİN ZÜPPELERİNİ İNDİRECEKSİN AŞAĞIYA İLK ÖNCE TÜM KABURGALARINI KIRACAKSIN SONRA DA REFÜJDEKİ BARİYERLERE DİKECEKSİN İBRET İÇİN!!

66
4
yanıtYanıtla
sinirli:

sıçan bacağı kadar karda kaza yapıyorsanız hiç trafiğe çıkmayın, yazlık lastikle müziği sonuna kadar açıp hava atmaya benzemez kış şöförlüğü.

27
1
yanıtYanıtla
KÜRT KIZI:

UMARIM ÖLÜ YOKTUR. YARALANLARA ALLAH TAN ACIL SIFA DILIYORUM. YINE DIKKATSIZLIK , HIZLI SÜRAT YOLUN KARLA KAPLI OLMASINA RAGMEN , BELKIDE KISLIK LASTIKLERIDE YOKTUR. BIZ NE ZAMAN ADAM OLACAGIZ ILLAKI YAKINLARIMIZI KAYBEDINCE MI. ARKADASLAR TRAFIK CANAVARI OLMAYLIM LÜTFEN DIKKATLI VE BIRBIRIMIZE TRAFIKTE SAYGILI OLALIM,

25
3
yanıtYanıtla
Adınız Yazınekonomist:

çok güzel kazalar bunlar seviyorum çarpışan arabalarmı acaba bunlar bu dangalaklar ehliyeti lunaparktanmı almışlar acaba sürücü kurssları genelde lunapark gibi çalışırlarda hatırlatayım deim hükümete

3
19
yanıtYanıtla
Zafer KATAR:

Allah (C. C. ) yardımcımız olsun. Mevlam hepimizi kazadan beladan korusun. Arkadaşlar lütfen biraz daha dikkatli olalım. Mecbur değilsek trafiğe çıkmayalım. Eğer mecbursak lü her türlü önlemimizi (Kışlık lastik, zincir, takoz v. ) alalım. Son pişmanlık fayda vermez.

20
0
yanıtYanıtla
Sabri can:

O yol yazın bile kötü. Kamyonla burun buruna geldik bi acayip kavşakta. Kavşak bile değil. Tekirdağ yönüne dönerken. Belki anlatamadım ama o yol sakin gibi gözükür ama dikkat gerektiriyor. Hele kışın. . . . . . . . . . . . . .

18
1
yanıtYanıtla
MahmutMobil-IOS:

Akape yol yaptım diyo bumu

3
14
yanıtYanıtla
TRAFIK,POLiSi,,,,,:

CHP, , liler ve HDP, , liler , , alkollü arac kullandiklari icin, , devamli kazalar oluyor, , , lütfen sayin kilictaroglu ve demirtas, , partililerini ikaz etsinler, ,

10
7
yanıtYanıtla
IMPARATOR TÜRKMobil-IOS:

Lan siz herseyden once kuralları öğrenin ve sonra direksiyon basına oturun,Türkiye de 100/5 kuralları biliyor ve uyguluyor,şansa kelle koltukta gidiyor,üstelik Avrupa Dan gelen şoförleri beğenmiyorlar bu tarzanlar

15
0
yanıtYanıtla
sonuç şarabol:

bas gaza yavrum bas gaza kim tutar seni bas gaza

11
3
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title