Haberler

TEM Otoyolu'ndaki Kazada Ankara Yönü Trafiğe Kapandı

Güncelleme:

TEM'in Sakarya'nın Arfiye İlçesi geçişinde kereste yüklü TIR'ın kontrolden çıkıp devrilmesi sonucu yolun Ankara yönü yaklaşık 1.5 saat ulaşıma kapandı.

İstanbul'dan Ankara yönüne giden 48 yaşındaki Osman Siyambaş yönetimindeki 41 HT 0404 dorse plakalı TIR, saat 17 civarında Sakarya'nın Arifiye İlçesi geçişinde bir anda kontrolden çıkarak devrildi. TIR Ankara yönünü tamamen kapatırken keresteler de yola saçıldı.

ŞOFÖR HAFİF YARALANDI

Kazada TIR şoförü Osman Siyambaş hafif yaralı olarak çevredekiler tarafından araçtan çıkarılırken, 112 ekibi tarafından ilk müdahalesinin ardından Sapanca Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

YOL 1,5 SAAT KAPANDI

Kaza nedeniyle yolun Ankara yönü yaklaşık 1.5 saat ulaşıma kapalı kaldı. Daha sonra araç ve keresteler kenara alınarak yol ulaşıma açıldı.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

İstanbul Arifiye Sakarya Güncel Haberler

500

Yorumlar (4)

Erol KARAMobil-ANDROID:

Ne zaman ki, o kereste yüklü kamyonlar, TIR lar da biraz eğitim, biraz da insanlık olur ise, 3. şeritte bunlar hiçbir zaman gidemiyecegi bir kontrol ve ceza sistemi olur ise, kimse yolda kalmaz.

4
3
yanıtYanıtla
sapancaliMobil-ANDROID:

ankara istikametine gidecekler izmit ten ayrılıp E5 e bağlanın oradan uzuntarla- Eşme- Sakarya istikametine devam edin Sakarya dan otobana girebilir ler

5
1
yanıtYanıtla
Bir YolcumobilWeb@haberler.com:

Böyle bir rezillik yok, iki saattir karınca kadar yol alamadık.

4
0
yanıtYanıtla
almanya:

yorgun pause yapmadan kulanirsan böyle olur

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title