Haberler

Adana Cinayetindeki 3 Şüpheli Gözaltında

Güncelleme:

Adana'da polis, kız arkadaşı ile otomobilde oturan Yusuf Doğruoğulları'nın bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili 3 şüpheliyi gözaltına aldı.

Adana'da Seyhan Baraj Gölü kıyısında kız arkadaşı ile otomobilde oturan 25 yaşındaki Yusuf Doğruoğulları'nın bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili 3 şüpheli gözaltına alındı.

Çatalan Köprüsü yakınlarındaki Topalaklar Köyü Dörtler Mevkisi'nde 27 Eylül'de meydana gelen olayda eli telsizli bir kişi, otomobilde kız arkadaşıyla oturan Yusuf Doğruoğulları'nın yanına gelip, iddiaya göre kendisini polis olarak tanıttıktan sonra, 'Sevgilinle biraz da ben sevişeceğim, yoksa sizi karakola götürürüm' dedi. Bunun üzerine ikili arasında çıkan tartışmada Doğruoğulları bıçaklanarak öldürüldü.

Minibüs şoförlüğü yapan Doğruoğulları'nın cinayet şüphelisinin yakalanması için İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin sürdürdüğü çalışmada 3 kişi gözaltına alındı. Kimlikleri gizli tutulan şüphelilerin evlerinde ve olayın meydana geldiği bölgede yapılan aramalarda, bir kuru sıkı tabanca, bir el telsizi, kuru sıka tabancaya ait şarjör ele geçirildi.

Ekiplerin yaptığı araştırmada, piknik için bölgeye giden çok sayıda vatandaşın benzer tehditlerle gasp edildiği belirlendi. Şüphelilerin bölgede 5 ayrı gasp olayını da gerçekleştirdiği öne sürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. - Adana

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Seyhan Baraj Gölü Dörtler Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title