Haberler

    Telefonun Yerini Gösteren Lamba Hedefine Ulaştı

    Kickstarter'da başlatılan Pretty Smart Lamp adlı proje istenilen bağış hedefine fazlasıyla ulaşmayı başardı.

    Furkan Yaldız - -

    Önde gelen bağış toplama sitesi Kickstarter'da ilginç projeler ortaya çıkmaya devam ediyor. Hızla gelişen teknoloji ile birlikte lambaların da akıllanmaya başladığı söylesek herhalde yanlış olmaz. Son olarak Kickstaster'da başlatılan Pretty Smart Lamp adlı akıllı lamba projesi istenilen bağış hedefine ulaşmayı başardı.


    Pretty Smart Lamp, akıllı telefon ile bağlantı kurabiliyor. Bu sayede akıllı lamba kullanıcılara e-mailler, mesajlar, alarmlar ve Facebook gibi birçok bildirimlerde yardımcı oluyor. Birden fazla renk seçeneği ile gelen cihaz, ev içerisinde kaybolan akıllı telefonun yerini gösterebilme özelliği ile dikkat çekiyor. Pretty Smart Lamp'a çift dokunarak kaybolan telefonunuz sessizde olsa dahi çalıyor ve yerini belli ediyor. Ayrıca bildirimlere göre ışığın rengini ve şiddetini de ayarlayabilmek mümkün. Son olarak cihazın USB kablosu ile şarj olduğunu da belirtelim.


    Öte yandan Pretty Smart Lamp adlı proje, bitimine 11 gün kalmasına rağmen 22,022 dolar toplamayı başardı. Söz konusu proje için 10.000 dolarlık hedef konulmuştu. Hedefine ulaşan Pretty Smart Lamp, Eylül ayında tüketicilerin beğenisine sunulacak.




    Furkan Yaldız - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Furkan Yaldız Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title