Haberler

Tekvandonun Kraliçeleri Bursa'da Yarışacak

Bu yıl 3'üncüsü düzenlenen "3. Kraliçeler Taekwondo Şampiyonası"nda, yaklaşık 150 sporcu mücadele edecek

Bursa'da, Türkiye Tekvando Federasyonu İl Temsilciliği ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından "3. Kraliçeler Taekwondo Şampiyonası" düzenlenecek.

Türkiye Tekvando Federasyonu Bursa Temsilcisi Turgay Aydın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye'de sadece Bursa'da düzenlenen şampiyonanın bu yıl 3'üncüsünü gerçekleştireceklerini söyledi.

Şampiyonanın 16 Kasım Cumartesi Osmangazi Belediyesi Acemler Spor Salonu'nda yapılacağını belirten Aydın, "Şampiyonaya, aralarında Hamide Bıçkın Çetin, Ayşegül Taşbakan, Kadriye Selimoğlu, Asena Furkan Aydın, Hatice İlgün ve Kübra Okur gibi önemli sporcularımız da katılacak. Yaklaşık 150 tekvandocunun mücadele edeceği bu önemli organizasyona tüm tekvando severleri bekliyoruz" diye konuştu.

Aydın, 16 Kasım Cumartesi sabah eleme müsabakaları ile başlayacak şampiyonanın, aynı gün final karşılaşmalarıyla sona ereceğini sözlerine ekledi. - Bursa

Kaynak: AA / Spor

Turgay Aydın Türkiye Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title