Haberler

Tekvandocu Öğretmen, Meslektaşını Döverek Bebeğini Düşürdü

Güncelleme:

İzmir'de kadın meslektaşının saldırısına uğrayan öğretmen Funda Demircan'ın önce bacağı üç yerden kırıldı ardından da 9 haftalık bebeğini kaybetti.

İzmir'de kadın meslektaşının saldırısına uğrayan öğretmen Funda Demircan'ın 9 haftalık bebeğini düşürdü. Aynı zamanda tekvandocu olduğu öğrenilen S.A iddiaya göre Funda Öğretmen'in üzerine çıkarak darp etti.
"AZ YE DE KENDİNE BİR UŞAK TUT"

İzmir Karşıyaka Fevzipaşa Ortaokulu'nda beden eğitimi öğretmeni olan Funda Demircan (34) geçtiğimiz 29 Mayıs'ta okulda kendisi gibi beden eğitimi öğretmeni olan S.A.'dan çay fincanını istedi. İddiaya göre S.A. "Az ye de kendine bir uşak tut" dedi.
9 HAFTALIK BEBEĞİNİ KAYBETTİ

Olaydan sonra birbiriyle tartışmaya başlayan iki öğretmen kavga etmeye başladı. Kavga sırasında aynı zamanda tekvandocu olduğu öğrenilen S.A. Funda Hoca'nın önce ayak bileğine tekme attı. Ardından da üzerine çıkarak darp etti. Ayağı 3 yerinden kırılan ve tüp bebek yöntemiyle hamile kaldığı 9 haftalık bebeğini de düşüren Funda öğretmen, S.A'dan şikayetçi oldu.
"ÜZERİME ÇIKIP DARP ETTİ"

Arka arkaya ameliyat geçirdiğini ve olay tarihinden beri raporlu olduğunu, işe gidemediğini belirten Demircan bir müddet hastanede tedavi gördü. Demircan, "Bu meslektaşım aynı okulda daha önce de fiili ve sözlü olarak 5 kişiye daha saldırdı. Ben mağdur edildim. O gün önce ayak bileğime tekme attı, ardından da üzerime çıkıp darp etti. Olayın ardından da 9 haftalık bebeğimi düşürdüm" dedi.

"ESKİDEN HEP BİRLİKTELERDİ"

Olayın geçen yıl okul kapanmadan önce gerçekleştiğini belirten öğrenciler ise iki öğretmenin önceden sürekli birlikte kahve içtiklerini anlattı. Öğrenciler Funda hocanın çok sıcakkanlı olduğunu S.A'nın ise biraz saldırgan bir tavrı olduğunu sözlerine ekledi. S.A. hakkında ceza davası açıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Fevzipaşa Karşıyaka İzmir Yerel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500

Yorumlar (9)

TÜRKiYE, iSLAM ÜLKESi DEGiLDiR..!!:

ATTIGIM BASLIGIN DOGRU OLDUGUNU KANITLIYORUM:eger insan öldüren bir katile ayni ceza uygulanirsa, hak yerini bulmus olur, . hicbir canii katil, elini kolunu sallayarak serbest hareket edemez, cesaret edemez, . KISAS YANi IDAM CEZASI MUHAKKAK UYGULANMALI, , baska türlü bu katillerin hakkindan gelinemez, .

32
1
yanıtYanıtla
şahin:

boş vakit çok olunca laf da bol oluyor. fazla lafdanda bu çıkıyor ortaya, yazık değilmi kadıncağız zarzor hamile kalmış. milli eğitim bu durumu gözden geçirmeli

4
0
yanıtYanıtla
HürremmobilWeb@haberler.com:

Nasıl bir kadınmış ki günah yaa tüp bebekle hamile kalmış kim bilir o bebeği ne kadar çok istiyolardı

3
0
yanıtYanıtla
SuruçMobil-ANDROID:

yaşasın kardeşlik.inşallah bir ömür boyu barış olur.

1
1
yanıtYanıtla
Raşow Mobil-ANDROID:

Zaten vergi üzerinden çalıyorsunuz, halkını soyan başka devlet yoktur herhalde, ne ver, nede iste yeter artık, siz çalmayın yeter

1
1
yanıtYanıtla
Selin Kervanoglu:

Tekvando ile ne alakasi var ustune cikmis dovmus, guresci olsaydi bu habere yardimci olurdu. Ve bayanin hamile oldugunu bildigini de zannetmiyorum eger oyleyse cok vicdansiz demektir. Ilk negatiflik Funda hoca dan gelmis, bazen bazi seyleri yapmak guc gelse de hatir icin yapmak bazi sorunlari gideriyor.

0
0
yanıtYanıtla
ibrahimmobilWeb@haberler.com:

Hamile olan öğretmen kendini nasıl korusun.karşındaki kişi kim olursa olsun biraz alttan almayı bilcekler sabırlı olacaklar.

0
0
yanıtYanıtla
ÖğrencimobilWeb@haberler.com:

Ben bu okulda öğenciyim bir ara beden egitimimize bu saldıran hoca giriyordu bi kre beni haksız yere mudure götürmüştü. Bu hocadan haksiz yere azar yemeyen öğrenci yok. Bizi arkadaslarimizin icinde resmen rezil ediyordu bazen. Bi arkadasimiza da cidd iciddi küfür etmişti hepi kzFunda hocayı seviyoruz bu hocayı seven pek görmedim.

0
0
yanıtYanıtla
ÖğrencimobilWeb@haberler.com:

Ben bu okulda öğenciyim bir ara beden egitimimize bu saldıran hoca giriyordu bi kre beni haksız yere mudure götürmüştü. Bu hocadan haksiz yere azar yemeyen öğrenci yok. Bizi arkadaslarimizin icinde resmen rezil ediyordu bazen. Bi arkadasimiza da cidd iciddi küfür etmişti hepi kzFunda hocayı seviyoruz bu hocayı seven pek görmedim.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title