Haberler

Tekstil Değil Esrar Fabrikası

Bursa'da tekstil fabrikasında 1 ton esrar ele geçirildi.

Bursa'da narkotik polisi tarafından gerçekleştirilen operasyonda 1 ton kubar esrar geçirildi.Edinilen bilgiye göre, Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Büro Amirliği, yapılan istihbari çalışmalar neticesinde Diyarbakır’dan Bursa’ya bir suç şebekesinin yüklü miktarda uyuşturucu getireceği bilgisine ulaştı. Zehir tacirleri merkez Yıldırım ilçesinde bir VIP minibüsten başka bir araca çuvalla esrarları aktarırken ekipler suçüstü yaptı. Çuvalların içinden 200 kilo kubar esrar çıktı. Soruşturmayı genişleten ekipler, zanlıların Yıldırım ilçesinde bir tekstil fabrikasında esrar sakladığını tespit etti. Bunun üzerine fabrikaya düzenlenen operasyonda 800 kilo esrar daha ele geçirildi.Öte yandan şüphelilerin VIP minibüsten araca aktardıkları 200 kilo esrarı merkez Yıldırım ilçesi Hacivat Mahallesi’ndeki ‘torbacı’ diye tabir edilen şahıslara vereceği ortaya çıktı. Bursa polisinin, büyük bir başarısıyla, 1 ton 3 kilo 300 gram esrar, kimseye dağıtılmadan ele geçirildi.

ESRARI TEKSTİL FABRİKASINDA SAKLADILAR

Zanlıların Diyarbakır’dan kamyonla getirdikleri 1 ton esrarı önce tekstil fabrikasın indirdiği, daha sonra 200 kilosunu torbacılara satmak için VIP minibüse yüklediği öğrenildi. Ayrıca polis kameralarından çekilen görüntüde, zanlıların 800 kilo kubar esrarı tekstil fabrikasında sakladığı ortaya çıktı. Esrar çıkan odanın yan tarafında giysilerin olduğu görülürken, ele geçirilen 33 çuval esrar ekipler tarafından kamyona yüklendi.

BURSA’DA ESRAR REKORU

Narkotik polisinin operasyonda ele geçirdiği 1 ton 3 kilo 300 gram esrarın Bursa için bir rekor olduğu açıklandı. Daha önce mayıs ayında Bursa’ya Diyarbakır’dan 250 kilo esrar getirilmişti. Operasyon gözaltına alınan Ali Y. (26), Niyazi T. (31), Fehim P. (22), Nusret Ö. (34) ve Mehmet Raşit K. (28) gözaltına alındı. 5 zanlı emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.

AHMET FARUK ÇABUK

BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Diyarbakır Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title