Haberler

Tekrar) - İzinsiz Gösteriye Müdahale

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: -Ankara'da izinsiz gösteri-Polis müdahelesi-TOMA aracı Ankara'da izinsiz gösteri- Mamak'ta gösteri yapan yüzleri maskeli bir gruba, polis müdahele etti Mamak Tuzluçayır'da, Ankara'daki terör saldırısını bahane ederek, polise taş ve havai fişek atan gruba müdahale edildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: -Ankara'da izinsiz gösteri-Polis müdahelesi-TOMA aracı Ankara'da izinsiz gösteri- Mamak'ta gösteri yapan yüzleri maskeli bir gruba, polis müdahele etti Mamak Tuzluçayır'da, Ankara'daki terör saldırısını bahane ederek, polise taş ve havai fişek atan gruba müdahale edildi.Alınan bilgiye göre, Tuzluçayır Mahallesi'nde akşam saatlerinde toplanan yüzleri maskeli bir grup, polise havai fişek ve taşlarla saldırdı. Polis ekipleri gruba, tazyikli su ve biber gazıyla müdahale etti. Müdahale üzerine ara sokaklara kaçan göstericiler, zaman zaman polise taş atarak eylemlerini sürdürüyor.

Kaynak: AA / Güncel

Mamak Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title