Haberler

Yurt dışından getirilen telefonlar için yeni düzenleme! Süre 180 güne çıkarıldı

Güncelleme:

Yurt dışında yaşayan ve Türkiye'ye gelişlerinde cep telefonu getiren Türk vatandaşların, 120 günlük kayıtsız kullanım süresi 180 güne çıkarıldı. Gelişmeyi duyuran Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi işlemlerinin e-Devlet üzerinden yapıldığını ifade etti.

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi, yurt dışından getirilen cep telefonlarının 120 günlük kayıtsız kullanım süresinin, e-Devlet üzerinden 180 güne çıkarılabileceğini duyurdu.

"OTUZAR GÜNLÜK SÜRELERLE 2 DEFAYA MAHSUS"

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi'nin paylaşımında "Yurt dışında ikamet eden ve beraberinde mobil cihaz getiren vatandaşlarımız, 120 günlük kayıtsız cihaz kullanım sürelerini otuzar günlük sürelerle 2 defaya mahsus olarak 180 güne kadar e-Devlet Kapısı üzerinden uzatabilirler" ifadelerine yer verildi ifadelerine yer verildi.

KAYIT ÜCRETİ 31 BİN TL'Yİ AŞMIŞTI

2023 yılında 20 bin TL olarak belirlenen yurt dışı telefon kayıt ücreti Ocak 2024 itibarıyla 31 bin 692 TL'ye yükseltilmişti.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Teknoloji

Dijital Dönüşüm Cep Telefonu E-Devlet Türkiye Teknoloji Ekonomi Haberler

500

Yorumlar (27)

metheone :

Ülkeye telefon sokmak 30bin lira, mülteci sokmak bedava.

511
15
yanıtYanıtla
İsmimi ne yapacaksın:

Şahane bir çıkarım.

yanıt79
yanıt6
Ali :

On numara yorum olmuş kardeşim tebrik ederim. :))))

yanıt42
yanıt3
Hüseyin Civelek:

31 bin ne demek ya,bu nasıl bir dengesizlik.

284
10
yanıtYanıtla
İDO BEY:

Üreten firma 31 bin kazanıyor mu acaba çok komik ya ülkemizin son durumu gerçekten şaka gibi arkadaş bu nedir çeki düzen şart

yanıt241
yanıt13
Arman Usa:

Ido almanya otomotiv ureticileri turk devleti bizden daha cok kazaniyor diye araba vermeyecekti turkiyeye, daha yeni araba aldim galerinin satis fiati 640 bin benim odedigim fiyat 1.700 milyon

yanıt77
yanıt0
Fazlı Deniz:

Bu olaydan sebep bile oy kayıp ettiler..

249
9
yanıtYanıtla
Salih Yüksel:

akpartinin kaybetme sebepleri marketlerdeki fahiş zamlar.mazotun pahalı olması.araclarin pahalı olması.ve özellikle ev sahiplerinin kiraları fahiş derecede yükseltmesi gibi başta bu sorunları akp onleyememesinden dolayı seçimi kaybetti.umarim bu seçim ders niteliğinde olmuştur.

217
6
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

milleti soyup müslümanlık taslayanlar buna vesile olanlar size hakkımı helal etmiyorum hakkım varsa haram zıkım olsun

173
17
yanıtYanıtla
GERÇEKÇİ...!!!!!:

Bence önce sen aç karnını doyur, sen kim hakkın olacakki klavye delikanlısı

yanıt27
yanıt138
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title