Haberler

    Yeni Tasarımı ile Gmail 5.0, Google Play'de

    En popüler e-posta servislerinden biri olan Gmail, yeni tasarımlı uygulaması Gmail 5.0 ile Android cihazlar için Google Play'den şimdi indirilebilir.

    En popüler e-posta servislerinden biri olan Gmail, yeni tasarımlı uygulaması Gmail 5.0 ile Android cihazlar için Google Play'den şimdi indirilebilir.

    Google bu ara Android 5.0 Lollipop'u yavaş yavaş Nexus cihaz kullanıcılarına dağıtmakla meşgul. Ama o arada kendi servislerinin uygulamalarını da güncellemeye başladı. Google uygulamaları, Android Lollipop ile birlikte gelen grafik altyapısı "Material Design"a göre tekrar tasarlanmış ve optimize edilmiş durumda.

    Google Calendar ile başlayan bu grafik ve işlevsel yenileme, şimdi de Gmail uygulamasına geldi. Material Design ile gelen görsel değişiklik daha modern, sade ama katmanlı bir arayüz sunuyor. Ama değişiklikler sadece görsel değil, yeni Gmail 5.0 uygulamasının en büyük özelliği artık kendisinin dışında e-posta hesaplarına da (POP/IMAP) destek veriliyor olması. Bundan önce uygulama sadece Gmail posta hesaplarıın kullanımına izin veriyordu. Diğer hesap çeşitlerinin artık uygulama içinde kendi gelen kutuları olacak.

    Bazı navigasyonel kolaylaştırmalar ve geliştirmeler de Gmail 5.0 uygulamasını kurar kurmaz hemen görülebiliyor. Android 4.0 ve üzeri versiyon kullanan tüm cihazlara hemen şimdi Gmail 5.0 indirilebilir, buraya tıklamanız yeterli. iOS uygulaması ise henüz güncellenmedi.

    Tabii yenilenmiş Gmail yerine, Google'ın yeni nesil e-posta uygulaması Inbox'u da denemek isteyebilirsiniz. Bilgiler linkte, tanıtım videosu ise aşağıda.

    The post Yeni Tasarımı ile Gmail 5.0, Google Play'de appeared first on Silikon Vadisi TV.

    Kaynak: SilikonVadisi.tv / Teknoloji

    Android Lollipop Google Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title