Haberler

    Yeni Superman Filmi Man Of Steel, Haziran Ayı Rekoru Kırdı

    Uçtu uçtu Superman uçtu, kimse de onu yakalayamadı.

    Mahmut Saral - - Kadrosunda Henry Cavill, Kevin Costner, Laurence Fishburne ve Russell Crowe gibi isimleri barındıran ve geçtiğimiz hafta itibarıyla vizyona giren Man of Steel, tahmin edildiği üzere tüm zamanlarda Haziran ayı hasılat rekorunu kırmayı başardı.

    225 milyon dolara mal olan filmin yapımcı koltuğunda Christopher Nolan, yönetmen koltuğunda da Zack Snyder yer alıyor.

    Boxofficemojo'nun verilerine göre ilk günde 7.8 milyon dolar kazanan film, haftasonu hasılatının da eklenmesiyle birlikte yaklaşık 125.1 milyon dolarlık Amerika içi hasılatla açılış periyodunu tamamladı. Bu, Man of Steel'a iki başarıyı birden getirdi. Bunlardan ilki, tüm zamanlarda haziran ayında en çok hasılatla açılış yapan film olan Toy Story 3'ü geride bırakması. Toy Story 3, 110.3 milyon dolarla açılmıştı. Man of Steel'ın 125.1 milyon dolarlık rakamı, haliyle onu geride bırakıyor. İkinci başarısı ise, 2013 yılı genelinde Iron Man 3'ten sonra en başarılı açılışı gerçekleştiren film olması. Filmin dünya çapında hasılatı ise, şu an için 196 milyon 680 bin dolar. Şu an işler iyi gidiyor gibi, bakalım sonuç ne olacak...

    Bu filmi izlediniz mi veya izleyecek misiniz?

    Mahmut Saral - Teknokulis : http: //www.teknokulis.com

    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Laurence Fishburne Kevin Costner Henry Cavill Mahmut Saral Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title