Haberler

    Whatsapp'ı Kaç Kişi Aktif Olarak Kullanıyor?

    Popüler mesajlaşma uygulamasının büyümesi sürüyor.

    Mahmut Saral - -

    En çok tercih edilen mesajlaşma uygulamalarının başında gelen WhatsApp, büyümesini sürdürmeye devam ediyor. Facebook tarafından satın alınmasıyla birlikte birçok yeni özelliğe de kavuşan uygulama, an itibarıyla aylık olarak 900 milyon aktif kullanıcıya ulaşmış durumda. Yani neredeyse Facebook'u yakaladı denilebilir, ama tabii iki platformunda farklı amaçlara hizmet ettiğini hatırlamakta yarar var.


    Bu bilgi, bizzat Jan Koum'dan geldi. Platformun kurucusu olan Koum, Facebook profilinden bilgi paylaşarak WhatsApp'in 900 milyon rakamını gördüğünü söyledi.


    Bu yılın başlarında gelen bilgiler, Google uygulamaları haricinde yalnızca WhatsApp ve Facebook'un Android'te 1 milyardan fazla kez yüklendiği yönündeydi. Yükleme rakamı 1 milyarı geçmiş olsa da, aktif kullanıcı sayısı henüz oraya gelememiş görünüyor. Yine de 900 milyon aktif kullanıcı rakamının çok ciddi olduğu da ortada.


    Facebook, WhatsApp'ı geçen yıl satın almıştı.




    Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Mahmut Saral Jan Koum Facebook Whatsapp Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 1 Mayıs EXXEN spor canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 1 Mayıs Pazar günün maçları nereden izlenir? TV8.5 canlı izle! ŞAMPİYONLAR LİGİ TV8.5 CANLI 4K İZLE! 2024 TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! TV 8.5 (TV 8 Buçuk) Güncel HD frekans değerleri nedir? TV 8.5 Türksat uydu frekans, sembol oranı ve fec değerleri nedir? TV 8.5 canlı izleme linki! LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor eleme adayları kim? 1 Mayıs Çarşamba Survivor potada kimler var? Survivor Düello oyununu kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba 2024? Survivor kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü? Bir Sevdadır yok mu? Bir Sevdadır neden yok, bitti mi? Bir Sevdadır final mi yaptı 1 Mayıs Çarşamba?
    500

    Yorumlar (1)

    saitMobil-ANDROID:

    Hayatıma renk kattın WatsApp teşekkürler

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title