Haberler

    Whatsapp Aldı Başını Gidiyor. Bbm Ne Yapacak Bakalım...

    WhatsApp'tan heyecan verici rakamlar.

    Mahmut Saral - - Mesajlaşma uygulaması WhatsApp'a olan ilgi her geçen gün biraz daha artıyor. Apple AppStore'da paralı satılmasına rağmen kullanıcıların büyük ilgisi devam eden uygulama, son verilere göre, aylık 250 milyon kullanıcı sınırını geride bıraktı.

    WhatsApp CEO'su Jan Koum, uygulamanın aylık 250 milyon aktif kullanıcı sınırını geride bıraktığını söylerken, iki ay öncesinde bu rakamın 200 milyon civarında olduğunu bildiriyor. Anlayacağınız üzere, bu kadar kısa sürede büyük bir sıçrama yaşanmış.

    Aynı zamanda Koum, WhatsApp üzerinden günlük olarak 18 milyar mesaj paylaşıldığını, şimdi ise bu rakamın 25 milyarı gördüğünü dile getiriyor.

    Bu arada, Twitter'ın günlük 200 milyon aktif kullanıcısının olduğunu göz önüne alırsak, WhatsApp'ın onu da geride bıraktığını söyleyebiliriz.

    Ha tabii ki bir de BlackBerry'nin BBM servisi var, biliyorsunuz. Aylık 60 milyon civarı BlackBerry müşterisinin kullandığı bu ücretsiz mesajlaşma servisi, yakın zamanda Android ve iOS işletim sistemli cihazlara da gelerek, farklı işletim sistemleri olsa bile tüm kullanıcıları tek bir çatı altında toplamayı amaçlıyor. WhatsApp'ın bu rakamlarından sonra bakalım BBM neler yapacak...

    Siz WhatsApp kullanıyor musunuz?

    Mahmut Saral - Teknokulis : http: //www.teknokulis.com

    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Mahmut Saral Whatsapp Jan Koum Apple Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title