Haberler

vivo V30e 5G Özellikleri Ortaya Çıktı

Güncelleme:

vivo, akıllı telefon kataloğunu genişletmek için yoğun mesai harcıyor. Bu kapsamda şirket, yakında yeni v30E 5G modelini tanıtmaya hazırlanıyor. Merakla beklenen vivo V30e 5G için önemli bir gelişme yaşandı. Öyle ki teknik özellikleri ortaya çıktı. Beklenen vivo V30e 5G özellikleri şu şekilde sıralandı; Ekran: 6.78 inç – AMOLED, FHD+ çözünürlük, 120 Hz yenileme hızı, İşlemci: Qualcomm Snapdragon 6 Gen 1, RAM: 8 GB (+8 GB sanal), Depolama: 256 GB, Batarya: 5.500 mAh, 45W hızlı şarj, Kamera: OIS destekli Sony IMX882 ana kamera, Renk Seçenekleri: Kahverengi-kırmızı, mavi-yeşil, 5G Bağlantı: Var

vivo, akıllı telefon kataloğunu genişletmek için yoğun mesai harcıyor. Bu kapsamda şirket, yakında yeni v30E 5G modelini tanıtmaya hazırlanıyor. Merakla beklenen vivo V30e 5G için önemli bir gelişme yaşandı. Öyle ki teknik özellikleri ortaya çıktı.

Beklenen vivo V30e 5G özellikleri

Kısa süre önce ortaya çıkan yeni detaylara göre vivo V30e 5G modeli, 6.78 inç boyutunda AMOLED ekranla gelecek. FHD+ çözünürlüğe sahip olacak bu ekran, 120 Hz yenileme hızı ile desteklenecek. Öte yandan Qualcomm tarafından üretilen Snapdragon 6 Gen 1 işlemcisinden güç alacak cihaz, 8 GB dahili + 8 GB sanal olmak üzere toplamda 16 GB RAM ile gelecek. Ayrıca 256 GB depolama alanına sahip olacak.

OIS destekli Sony IMX882 ana kameraya yer vereceği iddia edilen akıllı telefon, 45W hızlı şarjdan beslenen 5.500 mAh kapasitesinde bir bataryadan güç çekecek. Son olarak kahverengi-kırmızı ve mavi-yeşil renk seçenekleri ile tüketicilerin karşısına çıkacağı da sızan bilgiler arasında.

vivo T3x 5G için geri sayım! Özellikleri ortaya çıktı

Beklenen vivo V30e 5G özellikleri şu şekilde sıralandı;

ÖzellikDetayEkran: 6.78 inç – AMOLED

FHD+ çözünürlük

120 Hz yenileme hızıİşlemci: Qualcomm Snapdragon 6 Gen 1RAM: 8 GB (+8 GB sanal)Depolama: 256 GBBatarya: 5.500 mAh, 45W hızlı şarjKamera: OIS destekli Sony IMX882 ana kameraRenk Seçenekleri: Kahverengi-kırmızı, mavi-yeşil5G Bağlantı: Var

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

Akıllı Telefon Qualcomm Sony Vivo Mobil Teknoloji Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title