Haberler

    Ve Sony, Kuzey Kore'nin Rahatsız Olduğu Filmi Vizyona Sokmaktan Vazgeçti!

    Günlerdir süren saldırılardan sonra Sony Pictures'tan yeni bir hamle geldi ve Sony, "güvenlik" öncelikli olarak hareket ederen The Interview isimli filmin.

    Mahmut Saral - -

    Normal gösterim tarihi 25 Aralık olan bu komedi filminde, Kuzey Kore liderine gerçekleştirilen bir suikast de konu ediliyordu ve bu da Kuzey Kore'nin tepkisini çekmişti. Guardian of Peace isimli grup da günlerdir Sony Pictures'a saldırılar düzenlemiş, binlerce çalışanın özel bilgilerini ve henüz vizyona girmemiş birçok filmi internete sızdırmıştı. Beklentiler, Sony'nin The Interview filmini gösterime sokmaması yönündeydi ve öyle de olacak gibi görünüyor.


    Hacker'lar, filmin gösterime girmesi halinde terör saldırılarının olabileceğine dair uyarıda bulunmuş, bundan sonrasında da birçok sinema salonunda bu filmin seansları günler öncesinden iptal edilmişti.


    "11 Eylül 2001'i hatırlayın. Şu sıralar sinemalardan uzak durmanızı tavsiye ediyoruz. Eğer evinizin yakınındaysanız bu sizin için daha iyi."


    Gelen son söylentilerde, Sony'nin bu filmi sinemada olmasa bile daha sonra DVD ve Blu-Ray seçenekleriyle seyircilere sunabileceği konuşuluyordu. Ancak Variety'de yer alan habere göre Sony'nin böyle bir planı yok.


    IGN'de yer alan ve Sony'den geldiği bildirilen resmi açıklamada, filmin 25 Aralık'taki gösterim tarihinin ortak bir karar sonucunda iptal edildiği (İleri bir tarihte yayınlanabilir) duyuruldu. Sony Pictures, gerçekleştirilen saldırılar sonucunda çalışanlarına ve şirkete ait binlerce bilginin çalındığını ve bunun kendileri ve müşterilerine karşı görülmemiş düzeyde bir saldırı olduğunu belirterek üzgün olduklarını, bu kişilerin Amerikan kamuoyuna da zarar verdiklerini bildiriyor.


    Eski çalışanları Sony Pictures'ı mahkemeye verdi


    Bakalım bundan sonra neler olacak...




    Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Sony Pictures The Interview Kuzey Kore Sony Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title