Haberler

    Türkiye'de Önce Hangi Samsung Modellerine Android Lollipop Gelecek?

    Samsung Türkiye Ürün Müdürü Tolga Erdem'den öğrendik.

    Mahmut Saral - -

    Android pazarının önemli isimlerinden Samsung, 2014 yılında birçok önemli modelle karşımıza çıktı. Öncelikle amiral gemisi modeli Galaxy S5'i satışa sunan firma, ardından metal çerçeve tasarımıyla dikkat çeken Galaxy Alpha'yı çıkarmıştı. IFA 2014 öncesinde tanıttığı Galaxy Note 4'ü de satışa sunan Samsung, son olarak ülkemize sınırlı sayıda olarak Galaxy Note Edge'i getirmişti.


    S5, şu an en performanslı amiral gemisi modellerinden bir tanesi. Alpha ise, belirttiğimiz gibi tasarımıyla dikkat çeken ve tasarım olarak belki de en çok sevilen Samsung modeli. Note 4, geliştirilmiş S PEN'i ve yüksek çözünürlüklü ekranıyla dikkat çekerken Note Edge de özellikle kavisli ekran teknolojisiyle ön plana çıkıyor.


    Geçtiğimiz günlerde Samsung Türkiye Ürün Müdürü Tolga Erdem ile bir röportaj gerçekleştirmiş ve birçok konuda bilgiler almıştık. Sorduğumuz sorular arasında Android Lollipop güncellemesi de vardı tabii ki. Erdem'den net bir tarih bilgisi gelmese de Android Lollipop üzerine çalışmaların olduğunu ve öncelikli olarak bu güncellemeyi hangi Samsung modellerinin alacağını öğrenmiştik.


    Erdem'in belirttiğine göre Samsung, kısa bir süre sonra öncelikle Galaxy S5, Galaxy Note 4 ve Galaxy Edge için Android Lollipop güncellemesini indirilmeye sunacak. Ancak tabii ki diğer modeller için de çalışmalar yapılıyor. Erdem, birçok eski ve yeni Samsung ürününün güncelleme alacağını ve bu güncelleme listesinin de yakında paylaşılacağını bildirdi.


    Eğer röportajı izlemediyseniz buraya tıklayarak izleyebilirsiniz.


    İyi seyirler.




    Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Android Lollipop Tolga Erdem Türkiye Samsung Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title