Haberler

Teknosa, Brandverse Awards'ta beş ödül kazandı

Güncelleme:

p>Teknosa, pazarlama ve iletişim alanındaki en prestijli ödüllerden Brandverse Awards'ta beş ödül birden kazandı.

p> Teknosa, pazarlama ve iletişim alanındaki en prestijli ödüllerden Brandverse Awards'ta beş ödül birden kazandı.

Eski ve yeni nesil tüm pazarlama, iletişim ve reklam çalışmaları ile markaların dünyasına 360 derece kapsayıcı bir bakış sunan Brandverse Awards ödülleri törenle sahiplerini buldu. Marketing Türkiye ve BoomSonar'ın yıl boyu sergilenen reklam, pazarlama ve pazarlama iletişimi çalışmalarını özgün değerlendirme modeliyle ele aldığı ödüllerde, Sabancı Holding iştiraklerinden Teknosa beş ödüle birden layık görülme başarısını gösterdi.

'Bİ'LİNK - PAYLAŞ, KAZAN' PROJESİ İKİ ÖDÜL KUCAKLADI

Teknosa, 'SocialBrands Veri Analitiği Ödülleri'nde 'Teknoloji Marketleri' kategorisinde altın ödülün sahibi olurken, sosyal medya hesabı olmayanları da kapsayacak şekilde kullanıcılarına yeni bir kazanç alanı ve alışveriş deneyimi sunduğu 'Bi'link - Paylaş, Kazan' projesiyle iki farklı ödülün sahibi oldu. Teknosa bu projeyle hem 'Deneyim Tasarımı' ana bölümünde 'Dijitalde Müşteri Deneyimi' kategorisinde gümüş ödülü hem de 'Strateji' ana bölümünde 'Yeni İş Fikirleri' kategorisinde bronz ödülü kucakladı. Teknosa ayrıca 'Müşteri Odaklı Dijital Mağaza Deneyimi' projesiyle 'Deneyim Tasarımı' ana bölümünde 'Fiziksel Müşteri Deneyimi' kategorisinde gümüş, 'Oyun Bizim Dünyamız' adlı projesiyle 'Film' ana bölümünde 'Teknoloji Üreticileri' kategorisinde de bronz ödül kazandı.

Teknosa adına ödülleri pazarlama, kurumsal iletişim ve e-ticaret ekipleri aldı.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Teknoloji

Teknosa Teknoloji Haberler

Bakmadan Geçme

Öğretmen atamalarında mülakat kalkacak mı? Mülakat kaldırılacak mı? Bakan Tekin ne söyledi? Fatih Karagümrük-Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fatih Karagümrük-Antalyaspor maçı şifresiz mi? Buse Naz Çakıroğlu kimdir? Buse Naz Çakıroğlu kaç yaşında, nereli? GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128112 29 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 29 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 29 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 29 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Nihal Candan röportajında ne dedi? Nihal Candan cezaevinden çıktı mı? Nihal Candan tahliye oldu mu? Nihal Candan'ın son hali! Resmi Gazete bugün (29 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 Mayıs afişleri! İşte en güzel Whatsapp, Facebook, Instagram HD, kaliteli 1 Mayıs kaliteli görseller ve resimler! 29 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title