Haberler

TEKNOFEST İzmir'de İnsansız Hava Araçları ve Uçaklarla Fotoğraf Çektiren Anne

Güncelleme:

İzmir'de düzenlenen TEKNOFEST'e 50 günlük bebeği ve 3 çocuğuyla gelen Özge Aktaş, insansız hava araçları ve uçaklarla fotoğraflar çektirip festival heyecanını yaşadı. Öğrenciler ve vatandaşlar da festival alanını gezip bol bol fotoğraf çektirdi.

İzmir'de bu yıl ilk kez düzenlenen TEKNOFEST'e 50 günlük bebeği ve 3 çocuğuyla gelen Özge Aktaş, insansız hava araçları ve uçaklarla fotoğraflar çektirip festival heyecanını yaşadı.

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı yürütücülüğünde düzenlenen havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST İzmir'in ikinci gününde de sabah saatlerinden itibaren hareketlilik yaşandı.

Öğrenciler ve vatandaşlar, festival alanını gezip bol bol fotoğraf çektirdi.

Festival alanına 50 günlük bebeğinin yanı sıra 3, 5 ve 8 yaşındaki çocuklarıyla gelen Özge Aktaş da alanda sergilenen uçak ve insansız hava araçlarıyla fotoğraf çektirdi.

Anne Aktaş, AA muhabirine, çok heyecanlı ve gururlu olduğunu söyledi.

50 günlük bebeği Ahsen'i de alıp TEKNOFEST'e geldiğini anlatan Aktaş, "Diğer çocuklarımı da getirdim. 4 çocuğumla birlikte geldim ve her şey çok güzeldi. Hürkuş'u gördük. Benim favorim Kızılelma. Kızıelma'yı görme fırsatı bulduk. F16'ları da gördük. Her şey çok güzeldi ve etkilendik." dedi.

Dede Mustafa Barış da torunlarını gezdirmek için geldiğini dile getirerek, "Türkiye'nin milli gururunu burada görsünler, seyretsinler istedim. Büyüyünce torunlarım da daha çok haz alsınlar istedim. 50 günlük torunum var. Ona rağmen geldik. Kızılelma ve insansız hava araçlarını inceledik. Gururlanıyoruz." diye konuştu.

"Uçaklar çok güzel, iyi ki gelmişim"

Ziyaretçilerden Mehmet Ulucan ise torunu için TEKNOFEST'e geldiğini, uçakları ve hava araçlarını görünce tüylerinin diken diken olduğunu belirterek, "Türklüğümle gurur duydum. Bayraktar'ın insansız araçları ve uçağını, Gökbey'i, Kızılelma'yı gezdim, baktık. Çok duygulandık." dedi.

TEKNOFEST için Balıkesir'den gelen ortaokul öğrencilerinden Zeynep Hacer Güllü, "Ben uçakları izlemeyi çok seviyorum. Onları izlemek çok hoşuma gidiyor. Muhteşemler. Hürkuş'u gördüm. Çok mutlu oldum." ifadelerini kullandı.

Manisalı Kader Doğanlı da uçakları görünce çok mutlu olduğunu ifade ederek, "Çok kalabalık ama birçok şey gördüm ve aldım. Uçaklar çok güzel, iyi ki gelmişim. Her şey çok güzeldi. İnsansız hava araçlarını görmek istiyordum, gördüm." diye konuştu.

Kaynak: AA / Teknoloji

Teknofest İzmir Teknoloji Haberler

Bakmadan Geçme

30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak? 30 Nisan Kankalar Günü mü? Dünya Kankalar Günü ne zaman? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı? Trendyol Süper Lig'de son haftalara girdik 1 Mayıs kurumsal mesaj örnekleri! Şirket çalışanlarınıza gönderebileceğiniz 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajları 1 Mayıs kuaförler açık mı, berberler kapalı mı? X CEO'su Linda Yaccarino kimdir? İşte Yaccarino'nun kariyeri Taksim 1 Mayıs'ta neden yasak? 1 Mayıs'ta Taksim'de kutlamak yapmak niye yasak, Taksim 1 Mayıs'ta neden kapalı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title