Haberler

STMicroelectronics ve TME İşbirliği ile Ürün Çeşitliliği Artıyor

Güncelleme:

STMicroelectronics, müşterilerine inovatif çözümler sunarak elektronik dünyasındaki değişime öncülük etmektedir. ST ve TME işbirliği ile müşterilere daha fazla ürüne erişim sağlanacak.

STMicroelectronics, küresel çapta hizmet veren bir yarı iletken üreticisi olarak müşterilerine yaşamlarını olumlu yönde etkileyen inovatif çözümler sunmaktadır. Elektronik dünyasındaki değişimleri anlamakla kalmayıp aynı zamanda piyasaya sürdüğü yenilikçi ürünlerle değişime öncülük etmektedir.

STMicroelectronics ile güçlü işbirliği! Ürün çeşitliliğinde büyük adım

ST, binlerce mühendis tarafından günlük olarak geliştirilen geniş ürün yelpazesi ve 20 binden fazla patenti ile teknoloji portföyünü sürekli olarak iyileştirmektedir. 200 binden fazla müşteriye hizmet veren ST ürünleri, milyonlarca günlük cihazda kendine yer bulmaktadır.

ST'nin inovasyon odakları, enerji üretimi ve yönetimi, iletişim sistemleri, IoT ve akıllı mobilite alanlarında sürdürülebilir bir dünyaya katkıda bulunmayı amaçlamaktadır. Bu sürdürülebilirlik odaklı yaklaşım, ST ürünlerinin hem yenilikçi hem de güvenli bir şekilde tasarlanmasını ve üretilip test edilmesini sağlamaktadır.

Togg T10F fastback tanıtıldı! İşte tüm özellikleri ve çıkış tarihi!

TME ve STMicroelectronics arasındaki işbirliği, müşterilere daha fazla ürüne erişim sağlama hedefi taşımaktadır. Binlerce farklı tipte entegre devreler, transistörler ve diyotlar gibi çeşitli ürünler, bu işbirliği kapsamında sunulmaktadır. İşbirliği anlaşması aynı zamanda teknik malzemelere daha kolay erişimi de beraberinde getirmektedir.

Bu güçlü işbirliği, ST ürünlerinin TME'nin faaliyet gösterdiği neredeyse 150 ülkeye daha etkili bir şekilde ulaşmasını sağlamaktadır. TME'nin 30 yılı aşkın deneyimi, otomatik dağıtım merkezleri ve kapsamlı kalite kontrol sistemleri, müşterilere hassas yarı iletken ürünlere daha hızlı ve güvenli bir şekilde ulaşma imkanı sunmaktadır, aynı zamanda üretici tarafından belirtilen parametrelerden sapma olmamasını garanti etmektedir.

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

Teknoloji Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Bugün hava nasıl olacak? #127782 İstanbul'da yağmur yağacak mı? 30 Nisan hava durumu tahminleri! A101 AKTÜEL KATALOĞU 2 MAYIS| Çekme karavan fiyatı ne kadar? A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title