Haberler

Sony, efsanevi oyunların müziklerini Spotify'da yayınladı

Güncelleme:

Sony Interactive Entertainment (SIE), birkaç klasik oyunun müziklerini müzik akışı platformu Spotify'da yayınladı. Shadow of Colossus, Gravity Rush, Wild Arms ve PoPoLoCrois gibi oyunların müzikleri artık Spotify'da mevcut. Ayrıca bu oyunların müzikleri, Bloodborne ve The Last Guardian gibi SIE Sound Team'in yayınlanabilir diskografisine katılacak.

Oyun severler buraya! Sony oyun severlerin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Bunun için dev müzik platformu Spotify ile anlaştı. Artık en sevilen oyunların ikonik anları kulaklığınızın hemen ucunda bulunacak. Sony Interactive Entertainment (SIE), birkaç klasik oyunun müziklerini müzik akışı platformu Spotify'da yayınladı. İşte detaylar…

Sony, birçok efsanevi oyunun müziklerini Spotify'da yayınladı!

Shadow of Colossus, Gravity Rush , Wild Arms ve PoPoLoCrois gibi oyunların müzikleri artık Spotify'da mevcut. Ayrıca bu oyunların müzikleri, Bloodborne ve The Last Guardian gibi SIE Sound Team'in yayınlanabilir diskografisine katılacak.

Oyuncu Spotify kullanıcıları çok şanslı. Çünkü oyun müzikleri henüz başka herhangi bir platformda yayın hizmetine girmeyecek. Yalnızca Spotify'da yayın hayatına başlayacak. Apple Music veya YouTube Music gibi kanalları kullanan kullanıcılar bu yayınlara erişemeyecek.

Bu olmadı Sony: PlayStation 5 Slim alanlar ekstra para ödemek zorunda kalacak!

Spotify, Destiny 2, Final Fantasy 14, Elden Ring, Red Dead Redemption 2 ve Last of US Part 1 gibi sevilen oyunların oyun müziklerini koleksiyonunda bulunuyordu. Çeşitli türlerdeki bu müzikler, dünyanın her yerindeki hayranların kalplerini ve zihinlerine güzel bir anı bırakacak. Ayrıca oyunculara en sevdikleri oyunlardan unutulmaz anları yeniden yaşamalarına imkan tanıyacak.

Shadows of the Colossus, oyun tarihine ismini 91 puanla yazdırdı. İlk olarak 2005 yılında piyasaya çıktı. Oyunun kendine özgü sanat tarzı, melankolik havası ve dramatik aksiyon sahneleri onu diğerlerinden farklı kıldı. Böylece Shadow of the Colossus video oyun tarihinde tartışmasız bir yer edindi. Artık Bu sevilen oyun yeniden Spotify'da yeniden yaşama şansı bulacak. Aslında Oyun 2018 yılında PS4 için yenilendi. Ayrıca geriye dönük uyumluluk sayesinde PS5 'te de oynanabiliyor.

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

Spotify Sony Teknoloji Haberler

Bakmadan Geçme

Derince Bld. - Denizlispor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı nereden izlenir? Bursaspor - Vanspor maçı CANLI İZLE! Bursaspor - Vanspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Ekmeğe zam var mı? Ekmeğe zam gelecek mi, kaç TL olacak? Lovely Runner 9. bölüm ne zaman? Lovely Runner 9. bölüm yayınlandı mı? YENİŞEHİR ARNAVUTKÖY KURA ÇEKİMİ CANLI: THY Emlak Konut Yenişehir evleri Arnavutköy kura çekimi nereden izlenir? İstanbul - Sivas yüksek hızlı tren açıldı mı? İstanbul - Sivas YHT başladı mı, kaç saat sürüyor? Cumartesi günü kargolar açık mı? Cumartesi günü kargolar saat kaça kadar açık, dağıtım yapıyor mu 2024? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü (Yarın) noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Hangi surede iki besmele vardır? Hangi surede iki besmele geçmektedir? 4 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 4 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 4 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? OKULLAR NE ZAMAN KAPANACAK? (SAYAÇ)? 4 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 4 Mayıs Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title