Haberler

    Sap Teknoloji Tır'ı İstanbul'da Büyük İlgi Gördü

    SAP, sadeleşme vizyonu ile müşterilerinin işlerini daha sade ve hızlı yapmalarını ve dijital dönüşüme ayak uydurmalarını sağlayan yenilikçi çözümler sunmaya...

    -

    SAP, dijital dönüşüm ve bağlantı ekonomisinin etkisiyle giderek karmaşıklaşan iş dünyasına sunduğu yenilikçi çözümlerle kurumların sadeleşmesine destek olmaya devam ediyor. SAP bu vizyon ile spordan endüstriye, tarımdan finansa, farklı sektörlerdeki her ölçekten şirkete iş süreçlerini en son teknolojilerle daha yalın ve inovasyona açık bir şekilde yönetme fırsatı sunuyor. Spor analitikleri, dijital tarım çözümleri, perakende, bağlantılı otomobil teknolojisi gibi pek çok yenilikçi çözümü dünyanın farklı şehirlerinde tanıtan SAP Teknoloji TIR'ı bu kez İstanbul'da ziyaretçilerini ağırlıyor.


    Bu yıl ikinci kez düzenlenen ve geleceğin teknolojilerini şehir şehir gezdiren tur, 36 haftada 40 bin kilometre yol kat ederek, 17 ülkede 6000'i aşkın ziyaretçiyi ağırladı. Son durağı İstanbul olan SAP Teknoloji TIR'ında SAP'nin mevcut çözümlerinin yanında, iş dünyası için vizyoner çözümlerden örnekler de demo ve sunumlarla 18 Kasım'a kadar ziyaretçilere tanıtılmaya devam edecek. 14 Kasım'a kadar Kanyon Alışveriş Merkezi'nin önünde iş dünyasından ziyaretçileri ağırlayacak olan SAP Teknoloji TIR'ında 15 Kasım itibariyle SAP'nin Türkiye'deki inovasyon merkezi SAP Development Center'ın da yer aldığı Teknopark İstanbul'da teknoloji ekosisteminden uzmanlar, yazılım geliştiriciler ve kamu temsilcileri ağırlanacak.


    SAP Türkiye Genel Müdürü Zeynep Keskin şöyle konuştu: "Günümüzde artan veri ve hızla değişen ihtiyaçlar sebebiyle iş dünyasının karmaşıklaşması, her boyutta ve her sektörde faaliyet gösteren şirketlerin işlerini daha farklı yönetmeleri gerekliliğini doğuruyor. Dijital ekonomi çağının koşullarına ayak uyduramayan ve esnek olmayan çözümler, şirketlerin giderek artan beklentilerini karşılamaya yetmiyor ve şirketler, şimdiye kadar hiç karşılaşmadıkları kadar karmaşık süreçler yaşıyor. Bu süreçlerin yönetilmesini desteklemek için SAP olarak benimsediğimiz "sadeleşme" vizyonumuz doğrultusunda 25 farklı endüstride faaliyet gösteren müşterilerimizin hizmetine sunduğumuz bulut, nesnelerin interneti, büyük veri yönetimi, veri tabanı ve analitikler gibi yenilikçi çözümlerden çarpıcı örnekleri SAP Run Simple Turu ile İstanbul'a getirdik. Teknolojiye olan ilginin giderek artmasıyla, SAP olarak sunduğumuz çözümler, yalnızca kurumsal müşterilerimizin değil, onların müşterilerinin, tedarikçilerinin ve son tüketicinin hayatına dokunacak fırsatlar sunuyor."






    Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    İstanbul Türkiye Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title