Haberler

    Samsung'tan Dev Ekranlı Telefon

    Samsung'un başvurduğu patent, şirketin devasa bir ekrana sahip, alışılmışın dışında bir akıllı telefon için çalıştığını gösteriyor.

    Burçin Aygün - -

    USPTO (Amerikan Patent Ofisi)'nden gelen bilgilere göre Samsung çok özel bir ürün üzerinde çalışıyormuş. Markanın yeni cihazı oldukça büyük bir ekrana sahip ve bir tablet görünümünde. Yine de USPTO'nun söylediğine göre bu cihaz bir akıllı telefon olacak! En ve boy oranı bir akıllı telefona göre oldukça garip görünen cihazın bahsi geçen değer oranı 21:9! 21.9 en boy oranı genellikle geniş ekran televizyonlarda tercih ediliyor.


    Yeni nesil olması olası bir telefon için ilginç bir tercih olan bu oran, gerçekte oldukça kullanışsız da olabilir. Pek tabii patent ofisinden gelen bu bilgiler kesin olmayabileceği gibi, Samsung'un bu ürünü mutlaka piyasaya süreceğine dair de bir onay söz konusu değil! Akıllara gelen tek olasılık ise, Samsung'un ilerleyen dönemlerde başka bir firmanın 21.9 oranlarında bir telefon çıkarmak istemesine karşı aldığı bir önlem.


    Yine de LG'nin aynı oranlara sahip "benzeri" bir telefonu, LG BL40 New Chocolate'ı 2009 yılında piyasaya sürmüş olduğunu da hatırlatalım.




    Burçin Aygün - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Burçin Aygün Samsung Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title