Haberler

Samsung Galaxy S23 Serisi Dokunmatik Ekran Sorunu

Güncelleme:

Samsung Galaxy S23 serisi için yayınlanan One UI 6.1 güncellemesinden sonra birçok kullanıcının dokunmatik ekran sorunu yaşadığı ortaya çıktı. Sorunun Samsung'un güncellemesiyle değil, Google'ın Keşfet akışıyla ilgili olduğu belirlendi. Google'ın sorunu çözmek için çalışmalar yaptığı ve yakın zamanda tam bir çözümün beklenildiği açıklandı.

Samsung Galaxy S23 serisi için resmi olarak yayınlanan One UI 6.1 güncellemesinin ardından, birçok kullanıcının dokunmatik ekran sorunu yaşadığı ortaya çıktı. İddialara göre, dokunmatik ekran gerekli hızda tepki vermiyor, hatta ekrana birkaç kez tıklamak zorunda kalınıyor.

Yapılan araştırmalar neticesinde ise, sorunun Samsung'un yaptığı son güncellemeyle bir ilgisinin olmadığı ve bir Google uygulamasından kaynaklandığı tespit edildi. Google'ın Keşfet akışının sebep olduğu açıklanan bu durumun, yakın zamanda tam olarak çözülmesi bekleniyor. İşte konu hakkındaki en önemli detaylar…

Dokunmatik ekran sorunu tartışma yarattı!

Samsung yönetimi yaşananla sorunla ilgili yaptığı son açıklamada, Google'ın da problemin farkında olduğunu ve çözmek için yoğun uğraşlar verdiğini belirtti. Kullanıcıları adeta çileden çıkaran dokunmatik sorununun, yakın zamanda halledileceği öngörülüyor. Marka ise şimdilik için geçici bir çözüm önerisinde bulundu.

Buna göre, kullanıcılardan Google uygulamasının tüm verilerini temizledikten sonra cihazı yeniden başlatmaları isteniyor. Bu işlemi yapabilmek için, telefonunuzun Ayarlar menüsünden Google uygulamasına giderek Verileri Temizle komutunu vermeniz gerekli.

Bunun ardından ise dokunmatik ekranın zaman içinde kendini yenileyerek daha isabetli çalışacağı söylenmekte. Ancak tam çözüm için resmi Google güncellemesini beklememiz gerekecek. Tüm bu gelişmelerin, günün sonunda kullanıcıların yararına olmasını umuyoruz.

Samsung, 3 modele yeniden aylık güncelleme verecek

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce Google yakın zamanda gerekli güncellemeyi yayınlayacak mı? Siz hiç Samsung bir akıllı telefon kullandınız mı? Yanıtlarınızı aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle kolayca paylaşabilirsiniz. Görüşleriniz bizim için çok değerli.

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

Samsung Galaxy Samsung Google Mobil Teknoloji Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

Mehmet Durak:

Benim Samsung s23 plus kamera sorunu var ön kamera bulanıklık ve arka kamerada netleme problemi var.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title