Haberler

Samsung Galaxy Ring ile Akıllı Yüzük Sektöründe Yükseliş

Güncelleme:

Samsung, Galaxy Ring ile akıllı yüzük sektöründe büyük bir pazar payı hedefliyor. Ürünün özellikleri ve çıkış tarihi merakla bekleniyor.

Geçtiğimiz yıldan beri bir yükseliş trendinde olan Samsung, bu kez de Galaxy Ring ile gündem olacak gibi görünüyor. Ürünün ilk etapta toplam 400 bin adet üretileceği belirtilirken, şirket şu an Oura'nın hakimiyetinde olan akıllı yüzük sektöründe büyük bir pazar payı almayı amaçlıyor.

Yapılan açıklamaya göre, ürün tam 9 farklı boyutta ve 3 farklı renk seçeneğiyle birlikte gelecek. Birçok kullanıcının ilk kez tanışacağı cihazın, istenen satış başarısını yakalayıp yakalayamayacağı oldukça merak ediliyor. İşte tüm detaylar…

Samsung Galaxy Ring, her şeyi değiştirebilir

Geçtiğimiz ay Barcelona'da gerçekleştirilen MWC etkinliğinde büyük sükse yapan Galaxy Ring, teknoloji sektörüne yeni bir soluk getirecek gibi gözüküyor. Fakat cihazın Oura Ring 3'e çok benzediğine dair birtakım eleştiriler de mevcut. Samsung tarafı bu eleştirilere henüz bir yanıt vermezken, Oura'nın dava yoluna gidebileceği bile iddia ediliyor.

Ürünün mayıs ayında seri üretime başlayıp, ağustos ayında Galaxy Z Fold 6 ve Z Flip 6 ile birlikte satışa çıkması bekleniyor. Ağustos ayının seçilme sebebi olarak ise, Fransa'daki yaz olimpiyatlarının bu ayda düzenlenecek olması gösteriliyor. Ancak şu ana dek kesinleşen bir tarih yok.

Galaxy Ring, başarılı olabilecek mi?

Samsung'un Galaxy Ring beklenen ilgiyi gördüğü takdirde daha fazla üretim yapacak kapasiteye de sahip olduğu biliniyor. Bu yıl Galaxy S24 serisiyle gözle görülür bir çıkış yapan şirketin, akıllı yüzük sektörü için de büyük yatırımlar yapmaktan çekinmeyeceği tahmin ediliyor. Apple başta olmak üzere diğer teknoloji devlerinin ise bu hamleye nasıl cevap vereceğini hep birlikte göreceğiz.

Samsung Galaxy Ring pil ömrü açıklandı!

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce Samsung'un akıllı yüzük stratejisi doğru mu? Siz Galaxy Ring alacak mısınız? Yanıtlarınızı aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle kolayca paylaşabilirsiniz. Görüşleriniz bizim için çok değerli.

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

Samsung Galaxy Samsung Teknoloji Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor? Beşiktaş neden kırmızı kart yedi? #9917 Beşiktaş sahada neden 10 kişi? Fenerbahçeli İsmail Yüksek neden oyuna devam edemedi? İsmail Yüksek'e ne oldu? İYİ Parti Genel Başkan seçimi üçüncü tura mı kaldı? İYİ Parti'de seçim ne oldu, sonuç ne? GÜNAY KODAZ KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Günay Kodaz nereli, kaç yaşında? MEHMET TOLGA AKALIN KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Mehmet Tolga Akalın nereli, kaç yaşında? MÜSAVAT DERVİŞOĞLU KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Müsavat Dervişoğlu nereli, kaç yaşında? KORAY AYDIN KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Koray Aydın, nereli, kaç yaşında? DZEKO NEDEN YOK? Dzeko sakat mı, cezalı mı? Süper Lig'de ilk kez!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title