Haberler

Samsung 46eh6030 3d Led Tv (2x Gözlük)samsung Türkiye

Samsung 46eh6030 3d Led Tv (2x Gözlük)samsung Türkiye Özellikleri

SAMSUNG UE-46EH6030 3D LED TV
Keskin görüntüleme ve şaşırtıcı 3D için bir Samsung UE46EH6030K LED TV seçin. LED arka aydınlatma teknolojisi eğlence en iyi şekilde daha fazla renk ve daha net görseller sunar. Bu arada, aynı zamanda gelişmiş 3D görüntüleme yetenekleri inanılmaz derecede sürükleyici 3D deneyimi sayesinde keyfini mümkün olacak. Wide Color Enhancer tüm gelişmiş detay ve görüntü kalitesi ile teslim ediyor, ve hatta zenginlik ve doku yeni bir seviye ile ultra-yüksek çözünürlüklü Full HD görüntüleme keyfini emin olur.

Yepyeni bir ışık altında gerçek 3D deneyimi

Bu ev eğlence söz konusu olduğunda Samsung LED TV'ler tamamen yeni ve üstün bir izleme deneyimi oluşturduk. Son 3D görüntüleme teknolojisi ile, tamamen TV izleme gerçeklik yeni bir dünya ile haşır neşir olacaksınız.

LED aydınlatmalı keskin görüntüler

Samsung'un gelişmiş LED hareket netliği ile, artık daha parlak renkler ve daha net görüntüler yaşayabilirsiniz. LED arka ışığı, normal LCD TV'lere, size açık ve net görseller, artan hareket netliği ve keskin görüntü elde emin oranla daha geniş bir renk yelpazesi ile geliyor. Daha iyi kontrast ve canlı görüntü kalitesi bu LED ekranlar akıllı seçimdir.

Daha iyi görüntü elde etmek için daha fazla canlı renkler

Gelişmiş resim kalitesi iyileştirme algoritması kullanarak, Samsung'un Wide Color Enhancer Plus, büyük ölçüde herhangi bir görüntü kalitesini artırır ve gizli bilgilerini ortaya çıkarır. Şimdi onlar Wide Color Enhancer Plus ile olması gerektiği gibi renkleri görüyorum.

Full HD kalitesinde yeni bir gerçeklik Keşfedin

Her zamankinden daha ev eğlence gerçekçilik daha yüksek düzeyde keyfini çıkarın. Standart HD TV'lerin iki katı kadar yüksek bir çözünürlük sayesinde Full HD görüntülerin en zengin ve canlı doku gördüm zaman, en sevdiğiniz TV programlarını ve filmleri tekrar asla eskisi gibi olmayacak. Tam yüksek tanımlı bir deneyim ile gerçeklik keşfedin.

USB filmleri izle

ConnectShare Film ile, sadece USB bellek sürücünüzü TV takın ve anında film, fotoğraf veya müzik dinleyebilirsiniz. Şimdi, TV'nizde oturma odanızın konforunda içeriği çok çeşitli yaşayabilirsiniz.

Oturma odanıza tam kapsamlı multimedya deneyimi getirmek

High Definition Multimedia Interface (HDMI) girişi sayesinde, Samsung TV multimedya eylence merkezine dönüştüren oturma odası dönüştürecek. HDMI doğrudan TV içine birden fazla cihaz, yüksek çözünürlüklü dijital verilerin yüksek hızda iletilmesini sağlar.

Clear Motion Oranı

Samsung Clear Motion Rate hareket netliği gerçek anlamını yaşayın. Aksine "yenileme hızı."yonga seti, TV paneli ve arka aydınlatma: resim kalitesi bir kısmını açıklıyor, hangi temizle Motion Rate üç faktörü kullanarak bir görüntünün hareketini belirler. Hareket ölçümü ve kontrolünde yeni standart ile, açıkça fark göreceksiniz.


Kaynak: InceHesapCom / Teknoloji

Türkiye Samsung Teknoloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title