Haberler

Sahibinden.com neden açılmıyor? Resmi açıklama geldi

Güncelleme:

Sahibinden.com'a bugün gece saatlerinden beri erişim sorunları yaşanıyor. Şirketin sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamaya göre, alan adı hizmeti sağlayan firma ile teknik bir sorun yaşanması nedeniyle siteye erişim sağlanamıyor. Sorunun en kısa sürede giderilmesi için çalışmalar devam ediyor.

Sahibinden.com'a bugün gece saatlerinden beri erişim sorunları yaşanıyordu. Uygulama ve web sitesine erişimin kaybedildiği aktarıldı. Şirketin sosyal medya hesaplarından konuyla ilgili ilk açıklama geldi. Peki Sahibinden.com çöktü mü, neden açılmıyor?

Sahibinden.com çöktü mü?

Türkiye'nin en büyük e-ticaret platformlarından biri olan Sahibinden.com, geçtiğimiz günden bu yana kapanmış durumda. Instagram hesabından yapılan açıklamaya göre, siteye erişim sağlanamamasının sebebi alan adı hizmeti sağlayan firma ile teknik bir sorun yaşanması. Bu da sitenin kapanmasına ve uygulamada sunucu sorunları yaşanmasına yol açtı.

Bu gönderiyi Instagram'da gör

sahibinden.com (@sahibindencom)'in paylaştığı bir gönderi

Sahibinden.com'a gece yarısından bu yana hem web sitesi hem de uygulama üzerinden erişim sağlanamıyor. Kullanıcılar siteye ve uygulamaya girmekte güçlük çekiyor. Firmanın çalışmalarının devam ettiği ve sorunun en kısa sürede giderilmesinin hedeflendiği belirtildi.

Laptop pazarı karışacak! AMD'den RTX 4080 rakibi ekran kartı

Sahibinden.com konuyla ilgili yaptığı paylaşımda, "Alan adı hizmeti sağlayan firmayla yaşadığımız teknik bir sorun nedeniyle platformumuza şu anda erişim sağlanamamaktadır. Sorunun en kısa sürede giderilmesi için ilgili firmanın çalışmaları devam etmekte olup konu çözüldüğünde yeniden bilgilendirme yapılacaktır" dedi.

Sahibinden.com'un alan adı kaydının 30 Aralık 2024'te bittiği ve yenilenmediği fark edildi. 2 Ocak itibarıyla alan kaydı uzatılmış olsa da, site ve uygulamanın hala açılmadığını belirtelim. Ancak bazı kullanıcılar yavaş da olsa uygulamaya girebildiğini ifade ediyor.

Peki siz Sahibinden.com açılmıyor hatası hakkında neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

Sosyal Medya Sahibinden Teknoloji Haberler

Bakmadan Geçme

Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor? Beşiktaş neden kırmızı kart yedi? #9917 Beşiktaş sahada neden 10 kişi? Fenerbahçeli İsmail Yüksek neden oyuna devam edemedi? İsmail Yüksek'e ne oldu? İYİ Parti Genel Başkan seçimi üçüncü tura mı kaldı? İYİ Parti'de seçim ne oldu, sonuç ne? GÜNAY KODAZ KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Günay Kodaz nereli, kaç yaşında? MEHMET TOLGA AKALIN KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Mehmet Tolga Akalın nereli, kaç yaşında? MÜSAVAT DERVİŞOĞLU KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Müsavat Dervişoğlu nereli, kaç yaşında?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title