Haberler

Yüksek hızlı yarış oyunu Running Fable geliyor! Xbox ve Nintendo Switch'e çıkacak

Güncelleme:

Platformlar arası çok oyunculu yarış strateji oyunu Running Fable, 9 Ağustos'ta Xbox ve Nintendo Switch'te çıkacak. Running Fable, yüksek hızlı yarışların adrenalin patlamasını strateji oyunlarının taktikleriyle birleştiren yarış türüne yeni bir bakış açısı getiriyor. Özellikleri arasında gerçek zamanlı öğe yerleştirme, kupa için yarışma, puanlama sistemi ve özelleştirilebilir karakterler bulunuyor.

Seashell Studio'dan Daniel Cardenas, "Seashell Studio'da, Nintendo ve Xbox'ta Running Fable'ı piyasaya sürmemize sadece birkaç gün kaldığı için çok heyecanlıyız. Bu, daha fazla oyuncunun birden fazla platformda yarış, trollük yapma ve arkadaşlarıyla flört etme deneyiminden keyif almasını sağlayacak. Ne derler bilirsin, ne kadar çok, o kadar iyi!" sözlerine yer verdi.

XBOX VE NINTENDO SWITCH İÇİN ÇIKIŞ YAPACAK

Platformlar arası çok oyunculu yarış strateji oyunu Running Fable, 9 Ağustos'ta Xbox ve Nintendo Switch'te çıkacak.

Running Fable, yüksek hızlı yarışların adrenalin patlamasını strateji oyunlarının taktikleriyle birleştiren yarış türüne yeni bir bakış açısı getiriyor. Her ralli başlamadan önce yarış pistini dönüştürmek için haritanın her yerine stratejik olarak öğeler ve tuzaklar yerleştirin. Rakiplerinizi kandırın ve önce bitiş çizgisine ulaşın!

Running Fable özellikleri:

  • Gerçek zamanlı öğe yerleştirme - haritanın her yerinde stratejik olarak öğeleri ve tuzakları ayarlayın. Diğer oyuncular, yarış başlayana kadar yerleşimlerinizi göremez! Karaya, suya, havaya ve hatta bir çalının altına tuzak kurmayı seçerek yarış pistini büyük ölçüde değiştirebilirsiniz.
  • Kupa için yarışın - Koş, zıpla, atlat, uç ve kupaya giden yolu koş!
  • Ganimet Puanları + Tuzak Puanları = Tur Puanı - Hedefe olabildiğince hızlı ulaşarak veya tuzaklarınızı kurnazca yerleştirerek toplam puanınızı oluşturun. Her ikisinin bir karışımı zaferle kutlamanın anahtarıdır!
  • Özelleştirilebilir karakterler - 40 adede kadar farklı özelleştirme seçeneği. Her oyuncu, çevrimiçi lobideki her tur arasında bile çok çeşitli şapkalar, kıyafetler ve alay animasyonları ile karakterlerini giydirebilir!
Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Teknoloji

Nintendo xbox Gamegar Teknoloji Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title