Haberler

Pomega: Türkiye'nin enerji ihtiyacını karşılamak için önemli adımlar atan bir marka

Güncelleme:

Pomega, Kontrolmatik çatısı altındaki enerji depolama sistemleriyle Türkiye'nin enerji bağımsızlığını sağlamak için yenilikçi çözümler sunuyor.

Türkiye'nin enerji ihtiyacını karşılamak ve enerji bağımsızlığını sağlamak adına önemli adımlar atan Pomega, Kontrolmatik çatısı altındaki enerji depolama sistemleriyle geleceğin markalarından biri olarak öne çıkıyor. Şirket, Türkiye'de ürettiği ürünlerle, evlere ve iş yerlerine yenilikçi çözümler sunuyor.

Elektrik faturası tarih mi oluyor?

Pomega'ya ulaşın;

LinkedIn

Instagram

YouTube

X (Twitter)

Pomega'nın satış liderlerinden Hakan Öztürk, şirketin Türkiye'nin coğrafi konumuyla uyumlu olarak, Ankara Polatlı organize sanayi bölgesinde faaliyet gösteren batarya hücresi üretim tesislerinde yıllık 3 GW saatlik üretim kapasitesine sahip olduğunu belirtiyor. Öztürk, Türkiye'nin lityum demir fosfat kimyasıyla batarya hücresi üreten tek firması olduklarını vurgulayarak, şirketin enerji depolama alanında ne kadar ileri bir noktada olduğunu ortaya koyuyor.

Özellikle, Türkiye'nin enerji arzının ve sürekliliğinin yakalanabilmesi adına 2022'de yayınlanan yönetmelik ile rüzgar ve güneş enerji santrallerine entegre enerji depolama sistemlerinin kurulması zorunlu hale gelmişti. Pomega, bu ihtiyaca yönelik olarak hem konut tipi hem de endüstriyel projeler için çözümler sunuyor. Hem tek fazlı hem de üç fazlı batarya paketlerini, güneş enerjisiyle entegre ederek enerjiyi depolayıp ihtiyaç duyulduğunda kullanma imkanı sağlıyor.

Şirketin en dikkat çeken ürünlerinden biri de elektrikli araçların şarj altyapısını güçlendirmek amacıyla geliştirilen çözümler. Elektrikli araç sayısının artmasıyla birlikte, Pomega'nın enerji depolama çözümleri, benzin istasyonlarının altyapı yetersizliklerini aşarak daha güçlü bir şarj altyapısı sunuyor. Bu çözümler, Türkiye'nin enerji bağımsızlığına önemli katkılar sağlarken, aynı zamanda çevre dostu ve sürdürülebilir bir enerji ekosistemi oluşturulmasına da yardımcı oluyor.

Pomega'nın bu yenilikçi çözümleri ve yerli üretim hamlesi, Türkiye'nin enerji sektöründe öncü bir rol oynamasına olanak tanıyor. Şirketin milli duruşu ve teknolojik yetkinliği, ülkenin enerji bağımsızlığı yolculuğunda önemli bir destek sağlıyor. Pomega'nın gelecek vaat eden ürünlerini ve Türkiye'nin enerji bağımsızlığına sağladığı katkıları yakından takip etmek için kontrol matiği altında yer alan bu öncü markayı dikkatle izlemeye devam edeceğiz.

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

Türkiye Teknoloji Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak? 30 Nisan Kankalar Günü mü? Dünya Kankalar Günü ne zaman? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı? Trendyol Süper Lig'de son haftalara girdik
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title