Haberler

PlayStation Plus Ocak 2024 Oyunları Açıklandı

Güncelleme:

PlayStation Plus, Ocak 2024 için Extra ve Deluxe abonelerine Tiny Tina's Wonderlands ve Resident Evil 2 dahil olmak üzere 14 oyun sunacak.

Playstation Plus, geçtiğimiz günlerde Essential paketi için sunulacak oyunları açıklamıştı. Yeni duyuruda ise Extra ve Deluxe abonelerine açılacak oyunlar belli oldu. Bu kapsamda Tiny Tina's Wonderlands ve Resident Evil 2 dahil olmak üzere 14 oyun eklenecek.

Playstation Plus Ocak 2024 oyunları

Sony, Ocak 2024'te Essential, Extra ve Deluxe olmak üzere üç kademeye de gelecek PlayStation Plus oyunlarını açıkladı. Aboneler heyecan verici birçok yeni oyunla karşılaşacak. Extra ve Deluxe'un en dikkat çeken yapımı Resident Evil 2 oldu.

PS5 ve PS4 kullanıcıları, Leon Kennedy ve Claire Redfield'ın zombi istilasına uğramış Raccoon City'deki macerasının tadını çıkarabilecek. Ayrıca Borderlands dünyasında geçen Tiny Tina's Wonderlands de Ocak ayında sunulacak.

132132132132

Extra ve Deluxe'un merak uyandıran bir diğer oyunu Hardspace: Shipbreaker oldu. Oyuncular, hurda için dev uzay gemilerini sökmekle görevlendirilecek ve bu kapsamda macera dolu bir deneyim yaşayacak. Ayrıca klasik RPG yapımları Legend of Mana ve Jak and Daxter: The Precursor Legacy de erişime açılıyor.

Tiny Tina's Wonderlands

Resident Evil 2

Hardspace Shipbreaker

LEGO City Undercover

Just Cause 3

Session: Skate Sim

Shadow Tactics Blades of the Shogun

Vampire The Masquerade Swansong

Surviving the Aftermath

Rally Cross: (Premium özel)

Star Wars: Episode 1 The Phantom Menace: (Deluxe özel)

Street Fighter: 30th Anniversary Collection (Deluxe özel)

Legend of Mana (Deluxe özel)

Secret of Mana (Deluxe özel)

Essential üyeleri için ayrıca A Plague Tale: Requiem, Evil West ve Nobody Saves the World yapımlarını aldı. Tüm oyunların 16 Ocak itibarıyla erişime açılacağını belirtelim.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda görüşlerinizi belirtebilirsiniz.

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

PlayStation Plus Playstation Oyun Teknoloji Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot verir? Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot dağıtılacak? Ayhan Gider kimdir? Milletvekili Ayhan Gider kaç yaşında ve nereli? SON DAKİKA: Deprem mi oldu? Ege'de deprem mi oldu? Depremin büyüklüğü ne? Öğretmen atamalarında mülakat kalkacak mı? Mülakat kaldırılacak mı? Bakan Tekin ne söyledi? Fatih Karagümrük-Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fatih Karagümrük-Antalyaspor maçı şifresiz mi? Buse Naz Çakıroğlu kimdir? Buse Naz Çakıroğlu kaç yaşında, nereli? GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128112 29 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 29 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 29 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 29 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Nihal Candan röportajında ne dedi? Nihal Candan cezaevinden çıktı mı? Nihal Candan tahliye oldu mu? Nihal Candan'ın son hali! Resmi Gazete bugün (29 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 Mayıs afişleri! İşte en güzel Whatsapp, Facebook, Instagram HD, kaliteli 1 Mayıs kaliteli görseller ve resimler! 29 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title