Haberler

Playstation 4 Pro, Daha Hızlı Hale Geliyor !

Playstation 4 Pro sahiplerine müjdeli haber Sony cephesinden geldi.

Playstation 4 Pro sahiplerine müjdeli haber Sony cephesinden geldi. Sony'nin ve Dünya'nın en hızlı konsolu olan Playstation 4 Pro, 4.50 adlı güncelleme ile daha da hızlanacak .Detaylar haberimizde..

Bu güncelleme ile beraber PSN üzerinden paylaşımlar yapmanıza veile 3d BluRay filmleri izleyebilmenize olanak sağlayacak. Tüm bunların yanında da Boost Mode adında bir özellik de bu yeni güncelleme ile birlikte konsola entegre edilecek.

Boost Mode özelliğinin yalnızca 'ya özel olduğunu söylemek gerek. Bu modun amacı da PlayStation 4 için piyasaya sürülen ve PlayStation 4 Pro ile birlikte güçlenen donanımın gücünden faydalanmak üzere kodlanmamış olan ları daha iyi çalıştırabilmek.

Çünkü PlayStation 4 ve PlayStation 4 Pro'ya aynı anda çıkan oyunlar dışında PlayStation 4 Pro'nun gücünü arkasına alabilen hiçbir yapım bulunmuyor. Sony bu problemi Boost Mode ile ortadan kaldırmak istiyor. Bu modun yaptığı işi ise şöyle özetleyebiliriz; cihazın işlemci ve ekran kartının daha yüksek saat çarpan hızlarında çalışmasını sağlıyor.

Kaynak: Technosfer / Teknoloji

Playstation Sony Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title