Haberler

Motorola Edge 50 Ultra Geekbench Performans Testinde Görüntülendi

Güncelleme:

Motorola Edge 50 Ultra, Geekbench performans testinde ortaya çıktı. Telefonun işlemci ve bellek performansı test edildi ve puanları açıklandı.

Motorola, yakın zamanda başlattığı Edge 50 serisini genişletiyor. Geçtiğimiz günlerde Pro model duyurulmuşken, yeni modeller de yolda. Bu cihazlardan biri de Motorola Edge 50 Ultra olacak. Şimdiye kadar hakkında birçok iddia ortaya atılan Motorola Edge 50 Ultra, son olarak Geekbench performans testinde görüntülendi. İşte ayrıntılar…

Motorola Edge 50 Ultra, Geekbench veri tabanında

Bilmeyenler için Geekbench, bir cihazın işlemci ve bellek performansını test etmek için kullanılan popüler bir yazılımdır. Telefonun gerçekleştirdiği işlemlerin hızını ve verimliliğini ölçen bu yazılım, cihaza bir puan verir.

Motorola Edge 50 Ultra'nın Geekbench raporuna baktığımızda telefonun tekli ve çoklu çekirdekli testlerde sırasıyla 1947 ve 5149 puan elde ettiğini görüyoruz. İlgili sayfada cihazın Qualcomm Snapdragon 8s Gen 3 işlemcisinden güç alacağı ve 12 GB RAM ile geleceği, bununla beraber Android 14 işletim sisteminde çalışacağı bilgisi de yer alıyor.

vivo V30e 5G gerçek görüntüsü ortaya çıktı! İşte özellikleri

Geçtiğimiz günlerde Motorola Edge 50 Ultra'nın 6.7 inç boyutunda OLED ekrana sahip olacağı sızmıştı. Bu ekranın 165 Hz yenileme hızı ile desteklenmesi bekleniyor. Ayrıca Corning Gorilla Glass ile korunacağı söyleniyor. Tabii bu bilgilerin bir iddia olduğunu da unutmamakta fayda var. Yani farklı özelliklere sahip bir ekran ile de karşılaşabiliriz.

Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Akıllı telefondan beklentileriniz neler? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

Motorola Mobil Teknoloji Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title