Haberler

Motorola, 2023 Lenovo Tech World'de yeni bir bileklik telefon konseptiyle karşımızda

Güncelleme:

Motorola'nın yeni konsepti, bileğe takılan bir telefon olarak tasarlanmış ve Android işletim sistemine sahip. Katlanabilir esnek bir OLED ekran üzerine kurulu olan cihaz, dikkat çeken özelliklere sahip. Şirket, konseptin uyarlanabilir olduğunu ve farklı modlarda kullanılabildiğini belirtti.

Lenovo çatısı altında bulunan ve köklü telefon üreticilerinden olan Motorola, 2023 Lenovo Tech World özelinde yepyeni bir konseptle karşımıza çıktı. İlk olarak 2016 yılında görücüye çıkan Motorola bileklik modelinde telefon birleşimi konsept, yeni etkinlikle birlikte yenilenerek tekrar gündeme geldi. İşte detaylar!

Motorola'nın yeni konsepti Android'e sahip!

Köklü telefon üreticilerinden biri olan Motorola, bileğe saat gibi takılan telefon konsepti ile tekrar gündemde. İlk olarak 2016'da gerçekleşen Lenovo Tech World etkinliği kapsamında çıkan bu konsept, 2023 Lenovo Tech World etkinliğinde yenilendi.

Bileklik görünümünün yanı sıra bir Android cihaz olarak da görülen model, dikkat çeken özelliklere sahip. Cihaz, katlanabilir esnek bir OLED ekran üzerine kurulu. Ters yöne katlanması sayesinde bilekte duruyor. Ek olarak Motorola, konsepte Android işletim sistemi ve selfie kamerası için ekran deliği koydu.

Android, Windows'a rakip oluyor: İşte Lenovo'nun işletim sisteminden ilk bilgiler!

Öte yandan bu konsept, batarya ömrü konusunda da birtakım soru işaretinin oluşmasına neden oluyor. Şirket yeni adımıyla birlikte bir açıklama yaptı. Açıklamasında "Uyarlanabilir ekran konsepti, düz konumda standart bir Android telefon deneyiminden, bileğe takılan bir deneyim için sarılmaya ve çeşitli stand modlarında konumlandırılmaya kadar ayarlanabiliyor." dedi.

Ayrıca bunun henüz bir konsept olduğunu da unutmamak gerekiyor. Motorola uzun zamandır katlanabilir telefon pazarında aktif rol alıyor. Bundan dolayı da bu gibi cihazların neye ihtiyacı olduğunu da daha iyi biliyor.

Peki, siz Motorola bileklik modelinde telefon konsepti hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

Motorola Lenovo Teknoloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title