Haberler

Microsoft Ve Nokia Gençsen Geleceksin İle Trabzon'daydı!

Güncelleme:

Microsoft ve Nokia, Gençsen Geleceksin Kampüs Turu kapsamında Karadeniz Teknik Üniversitesi Elektrik Elektronik Kulübünün desteği ile 15 Mart'ta Karadeniz Teknik Üniversitesindeydi.

Nokia ve Microsoft'un ortaklığı ile Gençsen Geleceksin etkinliklerinde Microsoft ve Nokia, üniversite öğrencilerine yeni nesil teknolojileri akademik ve ticari anlamda en verimli ve yüksek performansta kullanabilmeleri için eğitimler veriyor.

İstanbul ve Ankara'nın ardından Trabzon KTÜ Halis Duman Amfisi'nde düzenlenen etkinlik 16 Mart'ta Ege Üniversitesi'nde düzenleniyor. Samsun, Denizli, Hatay, Malatya, İzmir, Elazığ, Gaziantep, Sakarya, Antalya, Mersin, Konya, Kayseri, Eskişehir, Bursa, Balıkesir ve Çanakkale'de çeşitli üniversitelerde yapılması planlanan "Gençsen Geleceksin" etkinlikleri kapsamında yapılacak eğitimler 2012 Mayıs ayına kadar devam edecek. Etkinlikte yer alan tüm öğrencilere birer katılım sertifikası verilecek.

Tur dahilinde ziyaret edilecek üniversitelerde öğrencileri Microsoft Windows 7 DVD'leri, bir adet Nokia Lumia 800 Windows Phone ve birçok sürpriz hediye bekliyor. Dönem sonunda yapılacak genel değerlendirmede ise uygulamasını Windows Phone Marketplace'te yayınlamış olan öğrenciler sürpriz hediyeler kazanacak. Etkinliğe kayıt yaptıran kısıtlı sayıda öğrenciye Microsoft ve Nokia uzmanlarınca özel Windows Phone programlama eğitimi de veriliyor.

"

Kaynak: Bültenler / Teknoloji

Karadeniz Teknik Üniversitesi Microsoft Trabzon Nokia Eğitim Teknoloji Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title