Haberler

    Maymunlar Cehennemi Gerçek Olabilirdi

    Rusların karanlık gizli araştırmalarındaki detaylar nedir?

    Hasan Uğur Nayır - -

    Rusların gizli araştırmalar yürüttükleri ve bunların bir çoğunun halen sırrını koruduğu söylenir. Ancak ortaya çıkan ve internette de bir hayli bahsedilen ilginç hikayeler var. Rusların UFO dosyalarıve araştırmaları örneklerden biri olarak verilebilir. Bunlardan diğer biri de Stalin'in yarı insan yarı maymun savaşçıları. Scotsman gazetesi daha önce bu konuyla ilgili makale yayınlamış ve ilgi çekmişti. Makalede yazanlar kısaca şu şekilde:


    "Ortaya çıkan gizli belgelere göre Sovyet lider Joseph Stalin yarı insan yarı maymun olan savaşçılar oluşturulmasını emretti.


    Moskova'daki arşivler 1920'lerin ortasında Rusya'nın en çok bilinen hayvan yetiştiricisi ve bilim adamı olan Ilya Ivanovich Ivanov'un, attan diğer hayvanlara kadar süper savaşçı insan arayışında olduğunu göstermekte.


    Moskova gazetelerine göreyse Stalin, bilim adıma ağrıya duyarsız, dayanıklı ve yedikleri gıda için de duyarsız kalan yenilmez savaşçılar istediğini söyledi. 1926 yılında Bilim Akademisi'ne "Yaşayan savaş makinesi" isteği geçti. Bunun arkasında ise dünyayı baş aşağı çevirme ve yeni bir haçlı seferi amacı vardı."


    Makalenin detaylarında ise Stalin'in "Humanzee" isimli melez ırkın araştırılması için Dr. Ivanov'a 200.000 dolar finans sağladığı belirtiliyor. Bahsedilenlere göre deneyde ilk olarak Ivanov insan spermi ile şempanzeleri gebe bırakmaya çalıştı. Bunu da Pasteur Enstitüsü'nün yardımıyla yaptı. 1926'da üç şempanzede yapılan deney başarısız oldu.


    Daha sonra Ivanov deneyi tersinden alıp, orangutan spermi ile Rus bir kadın üzerinde gerçekleştidi. Ama Tarzan isimli donür orangutan öldü ve deney iptal edildi. Stalin'in siyasi tasfiyelerinden birinde Ilya Ivanovich Ivanov uzaklaştırıldı ve uzun süre geçmeden hayatını kaybetti.



    Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Joseph Stalin Hasan Uğur Moskova Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title