Haberler

    Lollipop ve Note 4 Bir Arada!

    Samsung'un şu anki en iyi phablet'i Galaxy Note 4, Android Lollipop'u çalıştırırken böyle görünüyor!

    Samsung'un 'te ve diğer cihazlarında kullandığı TouchWiz arayüzünün Android'i hantallaştırdığını düşünüyorsanız, ' yeni sızıntılar sizi sevindirecek.ile çalışan bir Galaxy Note 4'ten sızan görüntüler, Samsung'un kişiselleştirme konusunda çok sert davranmayacağını gösteriyor.

    Sızan görüntülerde kilit ekranından ve uyarılardan fazlasının görünmediği doğru, ancak karelere bakarak Note 4'e gelen güncellemenin Lollipop'a daha çok, TouchWiz'e ise daha az benzeyeceğini tahmin edebiliriz. Fotoğraflarda uyarı merkezi ve hızlı ayarların Samsung'un tasarımını andırdığını, anack giriş ekranındaki uyarıların Lollipop'takine çok yakın olduğunu görüyoruz.

    Sızan ikinci görüntü, haberimizin devamında.

    Nexus cihazları Android 5.0 güncellemesini almaya başladığından ve rakipler de Lollipop için yarıştığından, Samsung'un en üst seviye telefonunu satın alanları hayal kırıklığına uğratmaması gerekiyor.

    Benzer görüntülere 'lü bir videoda da , bu yüzden Samsung'un Lollipop'u cihazlarına getirmek üzere ciddi çalışmalarda bulunduğunu tahmin etmek zor değil.

    Kaynak: Chip.com.tr / Teknoloji

    Android Lollipop Galaxy Note Twitter Samsung Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title