Haberler

    Lg, Metal Kasalı Lg Class'ı Duyurdu!

    LG, bir süredir haberleri gündemde dolaşan akıllı telefonu LG Class'ı bugün duyurdu.

    Emre Çetinkaya - -

    Son birkaç gündür LG'nin metal kasalı yeni akıllı telefonu LG Class ile ilgili sızıntılar ve bilgiler ortalıkta dolaşıyordu. Hatta son olarak geçtiğimiz gün bu telefonun teknik özellikleri gün yüzüne çıkmıştı. Bu telefon beklendiği üzere bugün resmiyet kazandı. LG merakla beklenen metal kasalı akıllı telefonu LG Class'ı duyurdu.


    İlk gelen bilgilerinde belirtildiğinin aksine bir phablet telefon olmayan LG Class, 5.0 inç büyüklüğünde 720 x 1280 piksel çözünürlüğünde bir ekrana sahip. Gücünü ise dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 410 yonga setinden alan LG Class, 2 GB of RAM, 16 GB dahili depolama alanı, 13 MP arka kamera, 8 MP ön kamera, 142 x 71.8 x 7.4 mm ölçüler, 147 gram ağırlık ve 2050 mAh pil gibi özelliklere sahip.


    Ayrıca Android 5.1.1 Lollipop işletim sistemini çalıştıran LG Class, ilk etapta Kore'de satışa çıkacak. Bunun yanında 339 dolar fiyat etiketine sahip olacak olan bu modelin diğer marketlerde satışa sunulup sunulmayacağı ise şu an için belli değil.





    Emre Çetinkaya - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Emre Çetinkaya Lg Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title