Haberler

    Lg Aka Modelleri Avea'da Satışa Çıktı

    Avea, 4 farklı rengi ve karakteriyle kullanıcısının tarzını yansıtan akıllı telefon dünyasının en eğlenceli cihazı LG AKA’yı ayrıcalıklı tekliflerle müşterileriyle...

    -

    Avea, görünümü, özellikleri ve eğlenceli karakterleriyle bir akıllı telefondan çok daha fazlasını sunan LG AKA'yı müşterilerinin beğenisine sundu. Sadece Avea'da satışta olan cihaza 24 ay taahhütle tarifeye ek 27 TL'den başlayan cazip tekliflerle sahip olunabiliyor. Üstelik LG AKA kampanyasının tarifeye ek ve internet paketli tekliflerden faydalanan Avealılara 3 ay boyunca Tivibu Cep Avea servisi hediye ediliyor.


    Renkli karakterler


    4 farklı renge sahip olan LG AKA'nın her rengi, farklı özelliklere sahip bir karakteri barındırıyor. Sarı renkli AKA'da "Romantik" Eggy, Beyaz renkli AKA'da "Özgür Ruhlu" Wooky, Lacivert renkli AKA'da "Müzikkolik" Soul, Pembe renkli AKA'da da "Güzel ve Sempatik" Yoyo, cihazı temsil eden ve sahibinin tarzını yansıtan karakterler olarak öne çıkıyor.


    Yeni nesil için heyecan verici ürünler Avea'da


    Avea olarak en yeni teknolojiyi en ideal koşullarda müşteriye sunmayı odaklandıklarını belirten Avea Mobil Bağlantı Direktörü Baran Yurdagül, şunları söyledi: "Gençlere ve onların ihtiyaçlarına önem veren bir grubuz. LG AKA kampanyasıyla, sektörde bir ilke imza atarak ilk gençlik dönemlerini yaşayan, kendini ifade etmeyi, farklı olmayı ve yaşadıklarını paylaşmayı seven kitleye ulaşmayı hedefledik. Gelecek nesil tüketicileri Avea ile tanıştırmayı amaçladık. LG AKA'nın sahip olduğu özellikler, gençlerin kendilerini daha iyi ifade etmelerine yardımcı olacak. Müşterileri arasında akıllı telefon kullanım oranı en yüksek operatör olarak, genç nesli teknolojinin eğlenceli yüzüyle buluşturan bu ilgi çekici ürünü Türkiye'de satışa sunmaktan büyük heyecan duyuyoruz. Gençleri yeni kampanyamızdan yararlanmaya çağırıyoruz."


    Gözleriyle konuşuyor


    Karakterine özel temalar ve zil sesleri barındıran LG AKA, kamerasıyla da kullanıcıya karakteriyle birlikte fotoğraf çekme imkânı tanıyor.


    LG AKA klasik akıllı telefonlardan farklı olarak özel kapaklı tasarımıyla dikkat çekiyor. Kapak takılıyken cihaz uyandırıldığında, ekranın üst bölümünde bir çift göz belirerek kullanıcısını karşılıyor. Seçilen rengin karakterini barındıracak şekilde farklı ifadelere sahip olan bu gözler, telefonu salladığınızda, ekranın önünü elinizle kapattığınızda, cihaza kulaklık taktığınızda veya hava sıcaklığına göre farklı tepkiler veriyor. Cihazda bataryanın azaldığı da gözlerin yorgun görüntüsünden anlaşılıyor.


    Eğlence dolu


    LG AKA'nın kapağı kullanıcının kendi beğenilerine uygun olarak kişiselleştirmesine imkân veren özellikler barındırıyor. Bu kapağı dilerseniz boyayarak, dilerseniz çıkartmalarla süsleyerek tarzınıza uygun şekilde özelleştirmeniz mümkün. Cihazın kutusu da farklı tasarımıyla dikkat çekiyor. Kutu ilk açıldığında 3 boyutlu olarak AKA karakterlerini ve dünyasını gösteren bir görsel karşınıza çıkıyor. Kutuda ayrıca LG AKA karakterlerinin oyuncağı ve kapağa yapıştırabileceğiniz hediye çıkartmalar da yer alıyor.


    LG AKA Teknik Özellikler:


    Ekran: 5 inç HD Ekran, 1280x720


    Kamera: 8 MP Arka, 2.1 MP Ön Kamera


    İşlemci: 1.2 GHz Dört çekirdekli İşlemci


    Hafıza: 16 GB Dahili Bellek, 1,5GB RAM


    Platform: Android™ 4.4 (KitKat)


    Pil Kapasitesi: 2540 mAh


    Boyutlar: 138.7 x 71.9 x 9.9 mm




    Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Avea Lg Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title