Haberler

KIA, CES 2024'te PV Serisi Modüler ve Elektrikli Van Araçlarını Tanıttı

Güncelleme:

KIA, beş yıl aradan sonra CES 2024 fuarında PV serisi modüler ve elektrikli van araçlarını tanıttı. PV5 modeli ise modüler özellikleriyle dikkat çekiyor.

CES 2024'te yeni bilgisayar, akıllı telefon ve işlemci haberleri ön planda olsa da KIA gibi otomotiv firmaları da ön planda. Beş yıldır CES fuarına katılmayan KIA PV serisi modüler ve elektrikli van araçlarıyla önemli bir dönüş yaptı. Tam dört araçtan oluşan PV serisi araçlar, markanın elektrikli araç stratejisi için de önemli. Bunlardan PV5 ise modüler özellikleri ile dikkat çekiyor.

KIA PV serisi modüler ve elektrikli van konseptini tanıttı!

Güney Kore'li otomobil devi KIA, beş yıl sonra CES 2024 ile geri dönüş yaptı. KIA PV serisi yeni modüler elektrikli konsept van ailesi, fuarda en dikkat çeken araçlar arasında. KIA, PV1, PV5 ve PV7 adlı üç aracı tanıttı. Bu anlamda araçlardan PV5 modüler yapısıyla kişisel ihtiyaçlara göre düzenleniyor. Bu anlamda araç ticari ve kişisel olarak iki farklı modele de sahip.

Örneğin kullanıcı KIA PV5 modelinde daha fazla alan için aracın tavanını daha yüksek bir tavanla değiştirebiliyor. Yine arka koltukları değiştirmek, yeniden konumlandırmak ya da tamamen kaldırmanız da mümkün. Böylece araç lüks bir van ile ticari bir taşıma aracı arasında değişim gösterebiliyor.

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title