Haberler

    James Cameron; Yeni Avatar Filmleri Ağzınızı Açık Bırakacak

    Dünyaca ünlü yönetmen James Cameron, geçtiğimiz günlerde yeni Avatar filmleriyle ilgili oldukça iddialı açıklamalar yaptı.

    Emre Çetinkaya - -

    Dünyanın en ünlü yönetmenlerinden birisi olan James Cameron, Titanic ve Avatar gibi filmleriyle çok ses getirmeyi başarmıştı. Hatta Avatar filmi sinema tarihinin en fazla gişe hasılatı elde eden filmi olmuştu. Geçtiğimiz yaz aylarında ise James Cameron'un yeni Avatar filmleri çekeceği açıklandı.


    Şimdi ise James Cameron bu yeni filmler ile ilgili bazı açıklamalarda bulundu. Empire'a konuşan James Cameron, 48 fps çekilecek olan yeni Avatar filmleri izleyenlerin ağzını açık bırakacağını ve hatta kimi seyircilerin altlarını pisletebileceğini söylüyor.


    İlk filmiyle başarısını kanıtlayan Avatar serisi bakalım diğer 3 filminde de benzer başarıları gösterebilecek mi? En azından görünüşe göre James Cameron böyle olacağını düşünüyor. Yeni Avatar filmleri hakkında ne düşünüyorsunuz?




    Emre Çetinkaya - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Emre Çetinkaya James Cameron Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title