Haberler

    İnternet'in En Tehlikeli Ünlüsü Kim Olabilir?

    Ünlü bir antivirüs koruması şirketinin sunduğu rapor, internetteki tehlikeli ünlüler listesinin başındaki ismin ne kadar şaşırtıcı olabileceğini göst...

    Burçin Aygün - - Antivirüs ve web güvenliği üzerine çalışan McAfee adlı şirketin yayımladığı rapora göre, internet aleminde en büyük sorunu yaratan isim şarkıcı Phil Collins'in kızı olarak tanınan, aktris Lily Collins! Her web gezgininin otomatik olarak cevap vermesi beklenen Angelina Jolie, Kim Kardashian ve Beyonca gibi isimleri ardında bırakan ünlü oyuncu en çok malware ve virüs bulaşmalarına yol açıyormuş. Şimdiye kadar listenin başında duran isim, Harry Potter filmleri ile ünlenen Emma Watson olmuştu. Watson bu süreçte ilk on listesinin bile dışına çıkmış durumda.

    Lily Collins ile ilgili aramaların yüzde 14.5'ten fazlasının tehlikeli bi siteye yönlendirildiğini söyleyen şirket, listedeki tek şaşırtıcı ismin o olmadığını aktarıyor. Avril Lavigne ikinci sırada, Sandra Bullock üçüncü, Kathy Griffin dördüncü ve Zoe Saldana ise beşinci sırada! Mad Men dizisinin starı Jon Hamm ise listede bulunan tek erkek olma özelliğini taşıyor.

    Yetkililerin uyarısına göre, sistemimizin virüs ya da benzeri bir zararlı yazılım kapması için mutlaka pornografik, yasa dışı ya da çok gizli bir içerik aramamıza gerek yok. Seksi vücudu ile öne çıkmamış bir oyuncu bile canımıza okumaya yetiyor, kısacası.

    Burçin Aygün - Teknokulis : http: //www.teknokulis.com

    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Angelina Jolie Phil Collins Lily Collins Burçin Aygün Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title