Haberler

    Htc'den Üç Telefona Android Lollipop Güncellemesi

    Yeni amiral gemisini birçok yerde satışa sunan HTC, aralarında Desire Eye, One E8 ve Butterfly S için Android Lollipop güncellemesi yayınladı.

    Furkan Yaldız - -

    Tayvan merkezli teknoloji devi HTC, Barselona'da düzenlenen MWC 2015'te yeni amiral gemisini tanıtmasının ardından mevcut mobil cihazları için güncelleme çalışmalarına daha fazla ağırlık verdi. Gelen yeni bilgilere göre HTC, hem ön hem de arka tarafta yer alan kameralarıyla dikkat çeken Desire Eye için Android Lollipop güncellemesini yayınladı.


    Desire Eye adlı akıllı telefondan ziyade şirket One E8 ve Butterfly S kullanıcılarını da unutmadı. Neredeyse iki yıl önce tüketicilerin beğenisine sunulan Butterfly S de Android Lollipop güncellemesi alan cihazlar arasında yerini aldı. Bu üç cihaz arasında Andorid 5.0 sürümüne sahip olan akıllı telefonlar ise Android 5.0.2 güncellemesi alıyor. Ayrıca şu anda söz konusu güncellemenin Tayvan'da gerçekleştiği belirtiliyor. İlerleyen zamanlarda güncelleme diğer ülkelerde de kendisini göstermeye başlayacak.



    Furkan Yaldız - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Android Lollipop Furkan Yaldız Desire Eye Htc Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title