Haberler

Hepsiburada'dan Samsung Galaxy A55 ve A35 için 3 Taksit Fırsatı

Güncelleme:

Hepsiburada, Samsung'un en yeni Galaxy A Serisi akıllı telefonlarını cazip bir teklifle sunuyor. Galaxy A55 ve A35 modelleri, özellikleri ve yenilikçi tasarımıyla dikkat çekiyor. Hepsiburada üzerinden 3 taksit fırsatıyla satışa sunulan bu telefonlar, teknoloji severler için kaçırılmayacak bir fırsat.

Teknoloji meraklıları için heyecan verici bir haberle karşınızdayız. Hepsiburada, Samsung'un en yeni Galaxy A Serisi akıllı telefonlarını cazip bir teklifle sunuyor. Burada özellikleri ve yenilikçi tasarımıyla dikkat çeken Galaxy A55 ve aktif sosyal medya kullanıcılarının favorisi olacak Galaxy A35 modelleri yer alıyor. İşte Galaxy A55 ve A35 için Hepsiburada tarafından sunulan 3 taksit fırsatının detayları…

Samsung Galaxy A55 ve A35, 3 taksit fırsatı ile Hepsiburada üzerinden satışa çıktı!

Galaxy A55, yüksek çözünürlüklü 50 MP ana kamera ve Nightography özelliği ile gece bile kaliteli fotoğraflar çekme olanağı sunarken 12 bit HDR videography ile her çekiminizde canlı ve net görüntüler elde etmenizi sağlıyor. Öyle ki yaratıcılığınızı en karanlık ortamlarda bile sergilemenize olanak tanıyor. Ayrıca, metal çerçevesi ve Gorilla Glass Victus ekranı ile hem şık hem de dayanıklı bir yapı sunuyor.

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title