Haberler

Google Pixel 8a Teknik Özellikleri ve Tanıtım Tarihi Sızdırıldı

Güncelleme:

Google, Pixel serisinin yeni uygun fiyatlı modeli için çalışmalarını tamamladı. Ünlü analist Yogesh Brar, yakında tanıtılması beklenen Google Pixel 8a modelinin teknik özellikleri ve tanıtım tarihi ile ilgili paylaşım yaptı.

Google, Pixel serisinin yeni uygun fiyatlı modeli için çalışmalarını tamamladı. Ünlü analist Yogesh Brar, yakında tanıtılması beklenen Google Pixel 8a modelinin teknik özellikleri ve tanıtım tarihi ile ilgili paylaşım yaptı.

Google Pixel 8a teknik özellikleri ve tanıtım tarihi sızdırıldı

Sızdırılan bilgilere göre Google Pixel 8a, şirketin ürettiği Tensor G3 işlemciyle karşımıza çıkacak. Cihazın grafik arabirimi tarafında ise Mali-G715'e yer verilecek.

Google, yeni modelinde 6.1 inç FullHD Plus ekrana yer verecek. Cihazın 120Hz ekran tazeleme hızına sahip OLED panel ile tanıtılacağını belirtelim.

iPhone 16 Pro serisinde kullanılacak ekran teknolojisi ortaya çıktı!

Google Pixel 8a, 8 GB RAM ile kullanıcıların beğenisine sunulacak. Depolama tarafında ise 128 GB ve 256 GB seçeneklerine sahip olacak.

Cihazın tarafında Pixel 7a ile aynı özelliklere sahip olacağı belirtiliyor. Pixel 8a, 64 Megapiksel OIS ana kamera, 13 Megapiksel ultra geniş kamera ve ön tarafta 13 Megapiksel selfie kamerası ile tanıtılacak.

Brar'ın paylaştığı bilgilere göre, Pixel 8a modeli 4.500mAh bataryaya sahip olacak. Ayrıca daha önceki söylentileri doğrulayan Brar, 8a'nın 27W kablolu şarjı destekleyeceğini belirtiyor. Kablosuz şarj konusunda ise henüz bir bilgi yok, ancak 7a'da olduğu gibi 8a'da da 7.5W kablosuz şarj teknolojisine yer verileceği tahmin ediliyor. Pixel 8a'nın mayıs ayında 500 ila 550 dolar arasında bir fiyatla piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

Google Teknoloji Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs MARMARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs MARMARAY bedava mı? 1 Mayıs ANKARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs ANKARAY bedava mı? 1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title