Haberler

Ghostbusters Oyunu Çıkış Tarihi ve Video Geldi

Ghostbusters Oyunu Çıkış Tarihi ve Video Geldi Yıllar sonra bizleri çocukluğumuza geri döndürecek olan Ghostbusters filminin hemen ardından oyunu içinde start veriliyor.

ghostbusters-2016-oyunu-cikis-tarihi-video-ekran-goruntuleri-detaylar-hikaye-tps

Ghostbusters Oyunu Çıkış Tarihi ve Video Geldi

Yıllar sonra bizleri çocukluğumuza geri döndürecek olan Ghostbusters filminin hemen ardından oyunu içinde start veriliyor. Activision ve Sony Pictures tarafından resmi olarak duyurulan oyunun ilk videosu da yayımlandı.

Ghostbusters oyunu TPS kamera açısı ile yapılmış bir rol yapma oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Ghostbusters oyunu arkadaşlarınız ile birlikte Co-op şeklinde 4 kişiye kadar izin verilen bir oyun olacak. Oyunumuzda çaylak hayalet avcılarımızı yöneteceğiz ve karakterlerimizi giydiği kıyafetleri ve yeteneklerimizi artırabiliyoruz. Görevlerimizi tamamlayarak ilerleyeceğimiz oyunda perili yerleri keşfederek yeneceğimiz hayaletler ile Manhattan'da bulunan gizemli sırları da açığa çıkartacağız. Seçilebilir 4 kahraman bulunuyor ve bu kahramanlar tamamen kendilerine özgü yetenekleri, güçleri ve oynanış stillerine sahip.

Ghostbusters oyunu çıkış tarihi ise 15 Temmuz 2016 olarak kesinleşmiş durumda. Oyunumuz PC, PS4 ve Xbox One platformları için gelecek. PC sürümü sadece Steam üzerinde olacak. Eklemekte fayda var oyunun aslında Kuzey Amerika için çıkış tarihi 12 Temmuz 2016 ancak Avrupa için 3 gün ertelemeli olarak çıkıyor. Bu yüzden Türkiye erişim tarihide doğal olarak 12 Temmuz 2016 demek doğru olur.

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Kaynak: Turkishplayer.com / Teknoloji

Sony Pictures Türkiye Teknoloji Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title