Haberler

Fragman: Kinght Of Cups'tan Tanıtım Video'su

Terrence Malick'in son harikası olan Kinght of Cups 'tan bu hafta bir tanıtım videosu geldi.

knights-of-cups turkish player

Terrence Malick'in son harikası olan Kinght of Cups 'tan bu hafta bir tanıtım videosu geldi. Film projelerinde her zaman şiir, felsefe ve sanatı harmanlayan yapısıyla Malick bu film projesiyle de heyecan uyandırmayı başardı. Malick'in bu film projesinde kadro yine çok zengin. Christian Bale, Natalie Portman ve Cate Blanchett bu filmde başrol oynayan isimlerden. Yönetmen bir dönem sinema projelerine ara vererek inzivaya çekilmişti. Bu projeye başlamadan önce de yeni çalışmasına dair herhangi bir paylaşımda bulunmamıştı. Ancak görünen o ki yönetmen bu filmiyle severlerin karşısına bomba gibi çıkacak.

Filmin gerek müziği gerek ses kalitesi ve görsel efektleri olsun ilk çıktığı prömiyerinden başarıyla dönen proje 3 Eylül tarihinde Almanya'da ilk gösterimini yaptı bile. Önümüzdeki aylarda ülkemizde de vizyona giriş yapacak olan film severleri tarafından sabırsızlıkla beklenmekte.

Filmin sinopsisine bakacak olursak Rick (C. Bale) hayatın arayışı içerisinde. Gerek çevresinde beraber olduğu insanlar olsun gerekse gezdiği, gittiği mekanlar olsun o zamanın içerisinde bir yerlerd ekaybolmuş ve bulunmayı ümit eden bir karakter. Malick bu film projesinde de her zaman olduğu gibi insani dışavurumları şiirsel bir dille yansıtmış. Filmin Almanya için yapılan fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Kaynak: Turkishplayer.com / Teknoloji

Natalie Portman Terrence Malick Cate Blanchett Almanya Teknoloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title