Haberler

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü'nden teknoloji bağımlılığına karşı proje tamamlandı

Güncelleme:

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen ÇOGEP kapsamında hazırlanan Teknolojiyi Abartma Geleceğini Karartma projesi tamamlandı. Proje kapsamında çocuk ve gençlere teknoloji bağımlılığından korunma ve güvenli internet kullanımı konusunda bilinçli nesiller yetiştirilmesi hedeflendi.

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce yürütülen "Teknolojiyi Abartma Geleceğini Karartma" projesinin kapanış etkinliği yapıldı.

"Teknoloji Bağımlılığından Korunma ve Güvenli İnternet Kullanımı" konusunda bilinçli nesiller yetiştirilmesi, gençlerin teknolojiyi doğru ve faydalı amaçlarla kullanmalarının sağlanması ile bağımlı olmalarının engellenerek sportif ve sanatsal etkinliklere yönlendirilmesi amacıyla etkinlik düzenlendi.

İl Emniyet Müdürlüğü Konferans Salonu'ndaki programda 350 anaokulu, ortaokul ve lise öğrencisinin katılımıyla "Az Teknoloji Çok Huzur" isimli tiyatro oyunu sahnelendi.

Anaokulu öğrencileri tarafından yapılan "Çocuk Gözüyle Polis" isimli resim sergisi akabinde öğrencilere hediye ve ikramlarda bulunuldu.

Kaynak: AA / Teknoloji

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Emniyet Müdürlüğü Eskişehir Çocuk Sanat Güvenlik Teknoloji Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title