Haberler

Düğün.Com'a 2 Milyon Dolarlık Yatırım

Güncelleme:

Ayda 500 bin çiftin evlilik hazırlıklarına yardımcı olan internet girişimi düğün.com'un yüzde 16.6 hissesini Türkiye'de e-ticaret alanında yaptığı yatırımlarla dikkat çeken iş adamı Hasan Aslanoba 2 milyon Dolar karşılığında satın aldı.

üAslanoba geçen hafta da Buldumbuldum.com sitesinin yüzde 20'sine 5 milyon TL yatırım yapmıştı.

Günde 20 bin çiftin ziyaret ettiği Düğün.com sitesinin düğün mekanından gelinlikçiye, nikah şekerine kadar düğün hazırlığı ile ilgili yıllık üyelik sistemiyle çalıştığı 1500'den fazla firma müşterisi bulunuyor.

Evlilik hazırlığında olan çiftlerin düğün hazırlığına başlama aşamalarından balayına kadar aradıkları herşeyi bir arada bulabilecekleri, günlük 20 bin çift ziyaretçi ile başarılı bir grafiğe sahip Düğün.com, son yıllarda yaptığı e-ticaret sitesi yatırımlarıyla tanınan başarılı iş adamı Hasan Aslanoba'nın da dikkatini çekti. Aslanoba 2 milyon Dolar karşılığında düğün ve özel etkinlik planlama sitesinin yüzde 16.6 hissesini satın aldı. Yatırım Düğün.com Genel Müdürü Emek Kırbıyık ve İş Adamı Hasan Aslanoba'nın imzalamasıyla 4 Temmuz Perşembe günü resmi olarak gerçekleşti.

Kırbıyık: "5 senede her yıl yüzde 100 büyüdük"

Düğün.com'un kurucusu ve Genel Müdürü Emek Kırbıyık, "Düğün.com şu anda Turkiye'de evlilik hazırlığında olan her 2 ciftten birinin kullandıgı başarılı bir site. Son 5 senede her yıl yüzde 100 büyüme kat ettik. İstikrarlı büyümemiz yatırımcıların gözünden de kaçmadı. Türkiye, özellikle de dünyada en çok düğün organizasyonun gerçekleştiği İstanbul, böyle bir girişim için çok doğru bir noktaydı ve biz de ekip olarak bu avantajı çok iyi bir şekilde kullandık. Yeni aldığımız yatırımla hedefimiz Türkiye'de büyümeye devam etmenin yanı sıra yine düğün konusunda cazip pazarlar olan Balkan ve Arap ülkelerine açılmak" dedi.

Yeni yaptığı satın alma ile ilgili konuşan Hasan Aslanoba, Düğün.com'un düğün konusunda dünyada başı çeken ülkelerden biri olan Türkiye pazarında başarılı bir büyüme grafiğine sahip olduğuna dikkat çekerek "166 bini istanbul'da olmak üzere Türkiye'de yılda 640 bin düğün oluyor. Düğün.com bu anlamda çok doğru bir noktada ve yıllık büyümesinden de bunu çok açık görebiliyoruz. Önümüzdeki dönemde birlikte bu başarılı grafiği çok daha iyi noktalara taşıyacağımıza inanıyorum" dedi.

Erikli Su'yun eski sahibi ve Genel Müdürü olan ve son zamanlarda dijital sektöre yaptığı yatırımlarla dikkat çeken Hasan Aslanoba, geçen hafta da buldumbuldum.com sitesinin yüzde 20'sine 5 milyon TL'lik yatırım yapmıştı.

En son hisse satın aldığı Düğün.com sitesi 2007 yılında Emre Kırbıyık'ın ABD'de benzer bir sitede çalışırken, Türkiye'ye evlenmek için gelip buradaki açığı görmesiyle 3 kişilik bir ekiple kuruldu. Kurulduğundan bu yana her yıl yüzde 100 büyüme kaydeden şirketin şu an 35 çalışanı, yıllık üyelik sistemiyle 1500 firma müşterisi bulunuyor. Siteyi günde 20 bin çift ziyaret ediyor ve aylık 5 milyon sayfa geziliyor.

Kaynak: Bültenler / Teknoloji

Hasan Aslanoba İstanbul Türkiye Teknoloji Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kuruluş Osman final mi yapıyor? Kuruluş Osman bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu 21. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 159. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Deliha 2 konusu nedir? Deliha 2 oyuncuları kimler? Deliha 2 filmi ne zaman, nerede çekildi? Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 158. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar…
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title