Haberler

De’longhı’den Bayram Hediyesi

Güncelleme:

Ütü Deyince Akla Gelen İlk Marka Olan De'Longhi'nin FXN22 Modeli, Bayramda Kırışıklıkların Şıklığınızı Gölgelemesine İzin Vermeyecek.

sıkıcı bir iş olmaktan çıkıyor. Rakibi ne kadar zorlu olursa olsun De'Longhi FXN22, ısıyı hızla ileten seramik tabanı sayesinde kumaş üzerinde rahatlıkla kayıyor. Tabanının değişken yükseklikte olması ile ütünüzün ön kısmı en zor noktalara bile ulaşırken; kalın arka bölümü hem ısıyı sabit tutuyor hem de ağırlık sağlayarak kırışıklıkları sizi yormadan düzeltiyor. 4 farklı buhar ayarı, ayarlanabilir termostatı, 100 gr'lık şok, 35 gr'lık sürekli buharı sayesinde tüm inatçı kırışıklıkları kolayca açıyor.

Su Damlatma Tarih Oluyor

Anti-Drip sistemine sahip FXN22, düşük ısıda ütü yaparken bile giysilerinize asla su damlatmıyor. 30sn yatay, 8dk dikey konumda hareketsiz kaldığında otomatik kapanan FXN22 hem giysilerinizi yanmaktan koruyor hem de yangın gibi tatsız kazaları önlüyor. Kendi kendini temizleme özelliğine sahip bu modelin kireçlenmeyi önleyen sabit filtresi sayesinde ütünüzü musluk suyuyla da kullanabilirsiniz.

De'Longhi FXN22 ile hem zaman ve efordan tasarruf edeceksiniz hem de ütü yapmanın kolaylığına kavuşacaksınız. www.delonghi.com.tr

De'Longhi FXN22 model ütü için Tavsiye edilen Satış fiyatı; 79 TL'dir

De'Longhi ürünlerine; Bimex, Media Markt, Saturn, Teknosa, Carrefour, Best Buy, Migros, Kipa, Tansas, Metro, Praktiker, Bauhaus, Tezken ve Elektroworld'un tüm mağazalarından ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler / Teknoloji

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title