Haberler

Cyberpunk 2077 Steam incelemeleri çok olumlu olarak etiketlendi

Güncelleme:

Cyberpunk 2077'nin Steam incelemeleri ilk kez çok olumlu olarak işaretlendi. Oyuncular arasındaki memnuniyet artıyor.

Tarihin en kapsamlı ve pahalı tanıtım süreçlerinden birini geçirmesine rağmen felaket denilebilecek kadar büyük hatalarla çıkış yaparak hayal kırıklığına neden olan Cyberpunk 2077 için işler tersine dönmeye başladı. Para iadelerine ve davalara kadar dayanan süreç geliştirici CD Projekt RED'in başını fazlasıyla ağrıtırken, oyundaki sorunların ortadan kaldırılması için hummalı bir çalışma yürütüldü. Son gelişmelere göre Cyberpunk 2077 ile oyuncuların arası düzelmeye başladı. Zira oyun ilk kez Steam incelemelerinde çok olumlu etiketi alarak bir ilke imza attı.

Cyberpunk 2077 Steam incelemeleri çok olumlu olarak etiketlendi

CD Projekt RED'in topluluk direktörü Marcin Momot, kısa bir süre önce yaptığı paylaşımda Cyberpunk 2077'nin Steam incelemelerinin ilk kez çok olumlu olarak işaretlendiğini açıkladı. Gönderide geliştirici ekibe bugüne dek göstermiş oldukları çabadan dolayı teşekkür eden Momot, bu durumun sadece bir başlangıç olduğunu ve yükselişin devam edeceğini düşünüyor.

Steam gibi platformlardan bir oyun satın almadan önce yaptığımız ilk iş genellikle Steam incelemelerine göz atmak oluyor. Bu sayede alacağımız yapımın harcayacağımız paranın karşılığını verip vermeyeceği konusunda fikir sahibi olabiliyoruz. Cyberpunk 2077 de şimdiye dek daha çok olumsuz incelemelerle mağazalardaki yerini aldı. Bu da önemli bir oyuncu kitlesinin yapıma karşı ön yargıyla yaklaşmasına neden oldu.

Cyberpunk 2077 minimum sistem gereksinimleri:

1080p, 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir

İşletim Sistemi: Windows 7 veya 10

İşlemci: Intel Core i5-3570K veya AMD FX-8310

Bellek: 8 GB RAM

Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 780 veya AMD Radeon RX 470

DirectX: Sürüm 12

Depolama: 70 GB kullanılabilir alan

Cyberpunk 2077 önerilen sistem gereksinimleri:

1080p, 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir

İşletim Sistemi: Windows 10

İşlemci: Intel Core i7-4790 or AMD Ryzen 3 3200G

Bellek: 12 GB RAM

Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB / GTX 1660 Super or Radeon RX 590

DirectX: Sürüm 12

Depolama: 70 GB kullanılabilir alan

Cyberpunk 2077 yüksek sistem gereksinimleri:

1440p, 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir

İşletim Sistemi:  Windows 10

İşlemci: Intel Core i7-4790 veya AMD Ryzen 3 3200G

Bellek: 12GB RAM

Ekran Kartı: NVIDIA  RTX 2060 veya RX 5600 XT

DirectX: Sürüm 12

Depolama: 70 GB kullanılabilir alan (SSD)

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce Cyberpunk 2077, ilk çıktığı günden bu yana bünyesinde barındırdığı can sıkan hatalardan arındı mı? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

Steam Teknoloji Haberler

Bakmadan Geçme

Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor? Beşiktaş neden kırmızı kart yedi? #9917 Beşiktaş sahada neden 10 kişi? Fenerbahçeli İsmail Yüksek neden oyuna devam edemedi? İsmail Yüksek'e ne oldu? İYİ Parti Genel Başkan seçimi üçüncü tura mı kaldı? İYİ Parti'de seçim ne oldu, sonuç ne? GÜNAY KODAZ KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Günay Kodaz nereli, kaç yaşında? MEHMET TOLGA AKALIN KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Mehmet Tolga Akalın nereli, kaç yaşında? MÜSAVAT DERVİŞOĞLU KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Müsavat Dervişoğlu nereli, kaç yaşında? KORAY AYDIN KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Koray Aydın, nereli, kaç yaşında? DZEKO NEDEN YOK? Dzeko sakat mı, cezalı mı? Süper Lig'de ilk kez!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title